Fenerbahçe yeni transferi kimdir?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe yeni transferi kimdir?
  2. Fenerbahçe transferden ne kadar kazandı?
  3. Berisha hangi takımda?
  4. Caner Erkin Şu anda hangi takımda oynuyor?
  5. Beşiktaş hangi futbolcu ile anlaştı?
  6. Beşiktaş Barcelonadan kimi aldı?
  7. Fenerbahçe'nin yeni anlaştığı futbolcu kim?
  8. Berisha nereli?
  9. Max Meyer hangi ayak?
  10. Caner Erkin hangi takımla anlaştı?
  11. Talisca Beşiktaş'ta mı?
  12. Pjanic nereye transfer oldu?
  13. Fenerbahçe hangi golcüyü aldı?

Fenerbahçe yeni transferi kimdir?

Fenerbahçe, Portekiz ekibi Estoril Praha'dan yeni transferi Miguel Crespo'yu geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdi. Bugün yapılan resmi açıklamaya göre de ünlü futbolcuyu 3+1 yıllığına renklerine bağladı. Sarı Lacivertlilerin sürpriz transferi Miguel Crespo kimdir, kaç yaşında?

Fenerbahçe transferden ne kadar kazandı?

Transfere 9 milyon Euro… Fenerbahçe, üretilen Fenerbahçe Token'in saatler içerisinde satılmasının ardından KAP'a yaptığı bildirimde 268.500.000 TL gelir elde ettiğini açıkladı. Bu gelirin önemli bir kısmı transferlerde için harcanabilecek.

Berisha hangi takımda?

Fenerbahçe#11 / Forvet Almanya 21 yaş altı millî futbol takımı#11 / Forvet Mërgim Berisha/Şu andaki takımları

Caner Erkin Şu anda hangi takımda oynuyor?

Fatih Karagümrük SK#88 / Defans Türkiye Millî Futbol TakımıDefans Caner Erkin/Şu andaki takımları

Beşiktaş hangi futbolcu ile anlaştı?

Son dakika transfer haberi: Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gölcük Karadenizspor'da forma giyen 2007 doğumlu orta saha oyuncusu Enes Cinemre'yi Beşiktaş Futbol Akademisi'ne dahil etti. Genç futbolcu, U-15 Akademi Takımı formasını giyecek. İşte detaylar ve Beşiktaş'tan yapılan açıklama...

Beşiktaş Barcelonadan kimi aldı?

Beşiktaş, Barcelona'dan Miralem Pjanic'i kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Yeni transfer sosyal medya hesaplarından sürece dair özel bir video paylaştı. Pjanic'in paylaşımı sosyal medyada ses getirdi.

Fenerbahçe'nin yeni anlaştığı futbolcu kim?

Süper Lig'de yeni sezona 3'te 3 ile başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe, Los Angeles FC takımında forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Rossi ile anlaştığını duyurdu.

Berisha nereli?

Berchtesgaden, AlmanyaMërgim Berisha / Doğum yeri

Max Meyer hangi ayak?

Max Meyer Oyuncu Profili
İsim :Max Meyer
Doğum Yeri :Oberhausen
Boy :173
Kilo :67
Ayak :Sağ - Sol Ayak
2 satır daha

Caner Erkin hangi takımla anlaştı?

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı yıldız futbolcu Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Öte yandan Caner Erkin, Rizespor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Talisca Beşiktaş'ta mı?

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Anderson Talisca'nın yeni takımı belli oldu... Bir dönem yeniden siyah beyazlılara transfer olacağı konuşulan Brezilyalı futbolcu, Al Nassr ile anlaştı. ... Al Nassr kulübünün sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda, Talisca'nın forma ile poz verdiği görüldü.

Pjanic nereye transfer oldu?

Beşiktaş#15 / Orta saha Bosna-Hersek millî futbol takımıOrta saha Miralem Pjanić/Şu andaki takımları Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Beşiktaş, son olarak dünyaca ünlü orta saha Miralem Pjanic'i kadrosuna kattı.

Fenerbahçe hangi golcüyü aldı?

Bu sezon şampiyon olmak isteyen Kanarya, ransa'da Angers forması giyen 29 yaşındaki Kamerunlu golcü Stephane Bahoken'i gündemine aldı. İşte detaylar...