Işık Yayınları kime ait?

İçindekiler:

  1. Işık Yayınları kime ait?
  2. Güvender Yayınları kime ait?
  3. Berfin Yayınları sahibi kim?
  4. Prof Dr Ilhan Arsel kimdir?
  5. Timaş ne zaman kuruldu?
  6. Kapı Yayınları kimin?
  7. Yargı Yayınları Fetö mü?
  8. Fem Yayınları kime aittir?
  9. Ilhan Arsel kaç yılında vefat etti?
  10. Turan Dursun nasıl biri?
  11. Kitaplarda sabit fiyat yasası nedir?
  12. Kitapta sabit fiyat yasası nedir?

Işık Yayınları kime ait?

Kaynak Holding'e bağlı olarak faaliyet yürüten ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kitaplarının basıldığı Işık Yayıncılık'a yönelik düzenlenen FETÖ operasyonunda 24 şüpheli tutuklandı.

Güvender Yayınları kime ait?

Kaynak Holding bünyesinde bulunan Gökkuşağı Dağıtım Pazarlama; Anafen, Coşku, FEM, Değer, Dijital, Dilfem, Güvender, Körfez, Analitik, İhtiyaç, Maltepe, Zirve, Zambak, Sürat gibi yayınların dağıtım-pazarlamasını yapıyor.

Berfin Yayınları sahibi kim?

BERFİN YAYINLARI, 1992 yılında İsmet Arslan tarafından kuruldu. 1997 yılı sonunda Berfin Basın Yayın adıyla şirkete dönüştü. Berfin, Kürtçe bir sözcük olup, Türkçe anlamı: “Kardelen çiçeği”.

Prof Dr Ilhan Arsel kimdir?

İlhan Arsel (d. , İstanbul - ö. , Florida), Türk akademisyen, yazar, araştırmacı ve senatör.

Timaş ne zaman kuruldu?

1982 Timaş Yayınları/Kuruluş

Kapı Yayınları kimin?

Kapı Yayınları, Alfa Yayın Grubu'nun tescilli markasıdır.

Yargı Yayınları Fetö mü?

Yargı Akademi KPSS hazırlık eğitimi veren dershaneleri ve yayınları bulunan bir kurum. Türkiye'nin köklü KPSS hazırlık kurumlarından olan Yargı Akademi'nin bazı şubeleri FETÖ'cü olduğu için kapatıldı.

Fem Yayınları kime aittir?

Kaynak Holding bünyesinde bulunan Gökkuşağı Dağıtım Pazarlama; Anafen, Coşku, FEM, Değer, Dijital, Dilfem, Güvender, Körfez, Analitik, İhtiyaç, Maltepe, Zirve, Zambak, Sürat gibi yayınların dağıtım-pazarlamasını yapıyor.

Ilhan Arsel kaç yılında vefat etti?

İlhan Arsel/Ölüm tarihi

Turan Dursun nasıl biri?

Turan Dursun (1934 - ), Türk yazar, düşünür, eski imam ve müftü. İbnü'r Râvendî'nin tâkipçilerindendir. ... Ateist olmadan önce imam ve müftü olarak çalışmıştır. Daha sonra 1966 yılında TRT'de işe başlamış ve 10 sene boyunca dini içerikli programlar yapmıştır.

Kitaplarda sabit fiyat yasası nedir?

Sabit fiyat yasasında yayınevleri, net bir etiket fiyatı belirleyecek. Buna göre hem sanal hem de fiziksel mağazalar, kitapları belirlenen fiyatın daha altında bir fiyata satamayacak. Bazı ülkelerde bu yasa, yalnızca kitabın yayın tarihinden itibaren belli bir süre geçerli oluyor.

Kitapta sabit fiyat yasası nedir?

Aynı kitap, sabit fiyat uygulaması süresince, perakende satışı yapılan her yerde aynı fiyattan satılır. Bu süre içinde hiçbir perakendeci kitabın fiyatında değişiklik yapamaz. ... Uygulamanın devam ettiği kitaplar yine her yerde aynı fiyattan satılmaya devam eder.