Meizu Note 8 Kaç Para?

İçindekiler:

  1. Meizu Note 8 Kaç Para?
  2. Meizu Note 8 ne malı?
  3. Meizu Note 8 kaç ram?
  4. Meizu Note 8 SAR değeri nedir?
  5. Meizu Note 8 bim'e ne zaman gelecek?

Meizu Note 8 Kaç Para?

7.169,00 TL Meizu orta segmentte başarılı bir telefon markası bence. Bu modeli de yeni tanıtıldı ve genel olarak beğendim.4 GB ram ve 64 gb depolama alanı gayet güzel.Arka kısmında 12 mp ve 5 mp çözünürlüğünde kamerası var.Parmak izi okuyucusu arka kısımda bence bu daha kullanışlı oluyor.

Meizu Note 8 ne malı?

Kısacası akıllı telefonlarda yavaş yavaş yeni bir döneme geçiş yapılıyor. Bu geçişin yeni örneklerinden birisi de Meizu Note 8 akıllı telefonları oldu. Çinli üreticinin çok kısa bir süre önce tanıtılan yeni akıllı telefonları, hem teknik özellikleri hem de bu özelliklere karşı fiyatıyla bir hayli ses getirdi.

Meizu Note 8 kaç ram?

Snapdragon 632 8 çekirdekli işlemcisi, Full HD ekranı, 64 GB depolama / 4 GB RAM belleği, çift arka kamerası, çift hat kullanma imkânı, parmak izi sensörü, metal olan kasası, fiyatına göre gayet iyi. Bu fiyatlardaki ürünlerin çoğunda bu kadar iyi işlemci, Full HD ekran ve 64/4 GB depolama/RAM belleği yok.

Meizu Note 8 SAR değeri nedir?

İyi güzel telefon ama sar değerini merak edenler için M822H(Note8)CE SAR Değeri: Head1.34W/kg@10g Body:1.42 W/kg@10g Oldukça yüksek.

Meizu Note 8 bim'e ne zaman gelecek?

BİM tarafından paylaşılan aktüel ürünler kataloğunun tarihindeki en dikkat çeken fırsatı Meizu Note 8 oluyor. Belli dönemlerde kampanyalı ürünler satan perakende zincirlerinden biri olan BİM'de tarihinde Meizu Note 8 fırsatı bulunacak.