Kırgın çiçekler deki Eylül'ün gerçek ismi nedir?

İçindekiler:

  1. Kırgın çiçekler deki Eylül'ün gerçek ismi nedir?
  2. Biran Damla Yılmaz ne iş yapıyor?
  3. Baraj biran damla yılmaz kaç yaşında?
  4. Baraj nehir kac boyunda?
  5. Kırgın Çiçekler deki Meral'in gerçek ismi nedir?
  6. Kader kırgın çiçekler kaç yaşında?
  7. Feride Hilal Akın kaç kilo?
  8. Biram Damla Yılmaz Kimdir?
  9. Biran Damla Yılmaz kac boyunda?
  10. Damla Yılmaz nereli?
  11. Damla Yılmaz kimin kızı?

Kırgın çiçekler deki Eylül'ün gerçek ismi nedir?

Dizi severler Eylül karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz diziye veda edip etmediğini merak ediyor. Peki Biran Damla Yılmaz kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Biran Damla Yılmaz ne iş yapıyor?

Oyuncu YoutuberSinema Oyuncusu Biran Damla Yılmaz/Meslekleri

Baraj biran damla yılmaz kaç yaşında?

24 yaşında (28 Haziran 1997) Biran Damla Yılmaz/Yaş

Baraj nehir kac boyunda?

Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk ve Canevim gibi yapımlarda rol alan Biran Damla Yılmaz, şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat vermektedir. Biran Damla Yılmaz, 1,61 metre boyunda, 54 kilo ve Yengeç burcudur.

Kırgın Çiçekler deki Meral'in gerçek ismi nedir?

2013 senesinde Altındağ isimli dizide oynamıştır. Ardından ATV ekranlarında yayınlanmakta olan başarılı dizi Kırgın Çiçekler dizisinde kariyerinde önemli bir çıkış yakalamıştır. Dizideki rolünde yetimhaneye verilen bir kızı canlandıran Aleyna Solaker, Meral karakterine hayat vermektedir.

Kader kırgın çiçekler kaç yaşında?

Kırgın Çiçekler Kader karakterini canlandıran Çağla Irmak 1997 yılında Ankara da doğmuştur. Asıl adı Naz Çağla Irmak olan başarılı oyuncu 19 yaşındadır. Çağla Irmak aynı zamanda ünlü oyuncu Hülya Gülşen Irmak'ın kızıdır.

Feride Hilal Akın kaç kilo?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Yeni Gelin'de, Ferhat'ın, fettan Şirin'i; enerjik, delidolu, eğlenceli bir karakter olan Şirin Bozok karakterini canlandıran Feride Hilal Akın, 1.68 metre boyunda 54 kilo ve İkizler burcudur.

Biram Damla Yılmaz Kimdir?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Biran Damla Yılmaz halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler ve Canevim dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Biran Damla Yılmaz kac boyunda?

1,64 m Biran Damla Yılmaz/Boy

Damla Yılmaz nereli?

28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Yılmaz, halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler, Canevim ve Baraj dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır.

Damla Yılmaz kimin kızı?

Ayşe Birsen Şen Yılmaz Biran Damla Yılmaz/Ebeveynleri