Cem Yılmaz'ın ilk karısı kimdir?

İçindekiler:

  1. Cem Yılmaz'ın ilk karısı kimdir?
  2. Ahu Yağtu boşandı mı?
  3. Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu neden boşandı?
  4. Ahu Yağtu kiminle birlikte?
  5. Cem Yılmaz anne babası nereli?
  6. Cem Yilmaz cocugu kimden?
  7. Cem Yılmaz'ın oğlu var mı?
  8. Cem Yılmaz Ahu Yağtu ne kadar evli kaldı?

Cem Yılmaz'ın ilk karısı kimdir?

Oyunculuk dışında stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı yapan Yağtu; İlk evliliğini yaptığı Cankat Doğan Akçura ile 2005 yılında boşandı. 2012-2013 yılları arasında komedyen Cem Yılmaz ile evli kaldı. Çiftin 'Kemal' (d.2012) adında bir çocuğu bulunuyor. Ahu Yağtu 1.75 metre boyunda, 56 kilo ve Yengeç burcudur.

Ahu Yağtu boşandı mı?

Cem Yılmaz, 8 yıl önce boşandığı oyuncu Ahu Yağtu'ya oğlu için ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması için davacı oldu.

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu neden boşandı?

Ünlü şovmen şaşırtan açıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz, oğlu Kemal'i yetiştirirken yaptığı bazı hataların eşi Ahu Yağtu ile ayrılığına neden olduğunu söyledi. ... Belki bu yüzden biz Ahu'yla bu kadar gerildik ve ayrıldık. Fazladan bir anne rolü oynadım” dedi.

Ahu Yağtu kiminle birlikte?

Cem Yılmaze. 2012–2013 Doğan Akçurae. 2000–2005 Ahu Yağtu/Eşi

Cem Yılmaz anne babası nereli?

Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Âkif İlkokulunda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kâzım Karabekir Ortaokulunu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünü bitirdi.

Cem Yilmaz cocugu kimden?

'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013'te resmen boşanmış olan sanatçının, Yağtu ile birlikteliğinden Kemal adında bir oğlu vardır. 2020'de Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşadı.

Cem Yılmaz'ın oğlu var mı?

Kemal Yılmaz Cem Yılmaz/Oğulları

Cem Yılmaz Ahu Yağtu ne kadar evli kaldı?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la 20 ay evli kalan ve bu evlilikten Kemal adında oğlu olan Ahu Yağtu, bir dergiye verdiği söyleşide evlilik hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.