Kerem Çatay kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. Kerem Çatay kimdir nerelidir?
  2. Ay Yapım yönetmeni kimdir?
  3. Kerem Çatay kiminle evlendi?
  4. Kerem Çatay hangi dizilerin yapımcısı?
  5. Kerem Çatayın eşi kimdir?
  6. Ojo Production kimin?
  7. Kerem Çatay kaç yaşında?
  8. Dizi yapımcıları ne iş yapar?
  9. Kerem Çatay evli mi?
  10. Karga Seven kimdir?
  11. Hekimoğlu hangi yapım?
  12. Ay Yapım kaç yaşında?
  13. Executive producer ne iş yapar?

Kerem Çatay kimdir nerelidir?

Sinema ve dizi film yapımcısı, Senaryo Yazarı, Yönetmen , Ankara doğumlu. Yapımcı Ekrem Çatay'ın oğludur. Bilkent Üniversitesi mezunu. 'da Bilkent Üniversitesi'nden arkadaşı olan HSG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner&Ala Göker'in kızı Beril Göker ile yaşamını birleştirdi.

Ay Yapım yönetmeni kimdir?

Ali Bilgin - Yönetmen - Ay Yapım | LinkedIn.

Kerem Çatay kiminle evlendi?

Beril Çataye. 2010 Kerem Çatay/Eşi

Kerem Çatay hangi dizilerin yapımcısı?

Kerem Çatay, Haluk Bilginer'in 2019 yılında Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" aldığı Şahsiyet'in (Persona) dizisinin yapımcısıdır. 2018 yılının Nisan ayında Puhutv'de yayınlanmaya başlayan senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı 'Şahsiyet' dizisinin yönetmenliğini Onur Saylak yaparken, Kerem Çatay ...

Kerem Çatayın eşi kimdir?

Beril Çataye. 2010 Kerem Çatay/Eşi

Ojo Production kimin?

Ömer Özgüner ve Kerem Çatay'ın birlikte kurdukları yapım şirketi OJO Pictures, yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Yayınlandığı gün reytingleri silip süpürüyor. Yapım şirketi OJO Pictures Ömer Özgüner, bu başarının ardından yeni bir diziye daha imza atıyor.

Kerem Çatay kaç yaşında?

42 yaşında (1979) Kerem Çatay/Yaş

Dizi yapımcıları ne iş yapar?

Yapımcı işi başlatır, koordine eder, denetim yapar ve filmin finansmanı için bütçe sağlar, personeli işe alır ve dağıtımcıları ayarlar. Yapımcı filmin başından sonuna dek film çekiminin her aşamasında bulunur. Yapım amiri yapımın (yaratıcı değil) fiziksel durumunu denetler: personel, teknoloji, bütçe ve planlama gibi.

Kerem Çatay evli mi?

Beril Çataye. 2010 Kerem Çatay/Eşi

Karga Seven kimdir?

Kurucu ortaklar Emre Şahin, Kelly McPherson ve Sarah Wetherbee Karga Seven Pictures'i 2008 yılında Birleşik Devletler ve uluslararası medya için zeki ve eğlenceli televizyon içerikleri ve filmler yapmak hedefi ile kurdu. Bugün Karga Seven Los Angeles ve Istanbul'daki ofisleri ile çok uluslu yetnekli bir ekibe dönüştü.

Hekimoğlu hangi yapım?

Hekimoğlu, KargaSeven ve OJO Pictures imzalı, ilk bölümü 17 Aralık 2019 tarihinde yayımlanan, 14 bölüm boyunca senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı ve yerini 15. bölümden itibaren Neşe Şen'e bıraktığı medikal drama ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Amerikan yapımı House M.D. dizisinden uyarlanmıştır.

Ay Yapım kaç yaşında?

16 yıl (2005) Ay Yapım/Yaş

Executive producer ne iş yapar?

Executive Producer genellikle projeye yatırım yapan kişidir. Bir filmde pek çok executive producer olabilir ancak genelde bu sayı minimumda tutulur. Film yapımcısı filmin çekilmesi için gerekli koşulları sağlar.