BASF kime ait?

İçindekiler:

  1. BASF kime ait?
  2. BASF Türkiye ne iş yapar?
  3. BASF ne demek?
  4. BASF Türkiye Genel Müdürü Kimdir?
  5. BASF Yapı Kimyasalları kime satıldı?
  6. BASF kaç yılında kuruldu?
  7. BASF ne zaman kuruldu?
  8. BASF kime satıldı?
  9. BASF Gebze ne üretiyor?
  10. BASF kaç kişi çalışıyor?

BASF kime ait?

BASF (Badische Anilin und Soda Fabrik), 1865 yılında kurulan BASF SE bünyesindeki kimya firmasıdır.

BASF Türkiye ne iş yapar?

Türkiye'de ilk satışını 1880 yılında gerçekleştiren ve 140 yıllık bir geçmişe sahip olan BASF, birçok endüstriyel sektöre kimyasal ürün sağlamayı sürdürüyor ve cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. 1969 yılında Sümerbank ile başlıca amacı, tekstil, kâğıt, boya ve deri gibi ...

BASF ne demek?

1865 yılında Ludwigshafen şehrinin Ren Nehrinin yakınlarında kurulan kimya şirketi BASF'in ( „Badische Anilin- & Soda-Fabrik“'in kısaltması) portföyünde kimyasallar, boya, petrol ve gaz, performans ürünleri ve tarımsal ürünler ile gıda ve plastikler yer almaktadır.

BASF Türkiye Genel Müdürü Kimdir?

Ocak 2016'da Türkiye ve Azerbaycan'dan sorumlu Satış Direktörü olarak atanan Atikoğlu, tarihinden itibaren, Satış Direktörlüğü sorumluluğuna ek olarak, BASF Türk Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Rami Atikoğlu, Türkçe, İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

BASF Yapı Kimyasalları kime satıldı?

BASF ve global bir özel sermaye şirketi olan Lone Star'ın bir şirketi, BASF Yapı Kimyasalları işinin alımı konusunda bugün bir satın alma sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

BASF kaç yılında kuruldu?

, Mannheim, Almanya BASF/Kuruluş

BASF ne zaman kuruldu?

, Mannheim, Almanya BASF/Kuruluş

BASF kime satıldı?

BASF ve global bir özel sermaye şirketi olan Lone Star'ın bir şirketi, BASF Yapı Kimyasalları işinin alımı konusunda bugün bir satın alma sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

BASF Gebze ne üretiyor?

1964 yılından beri faaliyetlerine devam eden Çayırova üretim tesisinde yüzey aktifler maddeleri, performans arttırıcı karışımlar, tekstil endüstrisine yönelik katkı malzemeleri, tarım sektörüne yönelik zirai ilaçlar ve boya sanayine yönelik emülgatörler ile köpük kesiciler üretilmektedir.

BASF kaç kişi çalışıyor?

BASF Güneybatı Almanya'da (Ren Nehri üzerinde) Ludwigshafen'daki genel merkezinde 39.000'in üzerinde bir işgücü istihdam ediyor.