KYK memur alımı 2021 sonuçları nereden öğrenilir?

İçindekiler:

  1. KYK memur alımı 2021 sonuçları nereden öğrenilir?
  2. Memur sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. KYK memur alım yapacak mı?
  4. GSB KYK mülakat ne zaman?
  5. 2021 memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. KYK memur alımı ne zaman 2021?
  7. Yurt yönetim memuru ne kadar maaş alıyor?
  8. Yurt yönetim memuru nasıl olunur?
  9. Yurt yönetim memuru ne iş yapar?
  10. KPSS sınavının sonuçları ne zaman belli olacak?
  11. Yurt müdürü kaç tl maaş alır?
  12. Yurt Yönetim Memuru kaç saat çalışır?
  13. Yurt Yönetim Memuru hangi hizmet sınıfında?

KYK memur alımı 2021 sonuçları nereden öğrenilir?

SÖZLEŞMELİ YURT YÖNETİM PERSONELİ SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI Sözlü sınav sonucunda başarılı olarak göreve başlamaya hak kazananlara ilişkin duyuru (http://yurtkur.gsb.gov.tr) adresinde yer almaktadır. İlanen duyurulur.

Memur sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS sonuçları, ÖSYM tarafından 16 Eylül'de açıklanacak. Sonuçlar açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak.

KYK memur alım yapacak mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, KYK yurt personeli olarak 63 ilde 70'i kadın 230'u erkek olmak üzere toplamda 500 memur alımı yapacağını duyurdu. Adaylardan, KPSS'den en az 60 puan almış olması bekleniyor.

GSB KYK mülakat ne zaman?

Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı başvuru sonuçlarına göre sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınavları 15 - tarihleri arasında Ankara'da yapılacaktır.

2021 memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 14 Temmuz 2021 tarihinde saat 09.10'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

KYK memur alımı ne zaman 2021?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) KPSS'den en az KPSSP3 puan türünden 60 puan alan toplamda 500 kişilik memur alımı yapılacağını duyurmuştu. KYK personel alımı başvuru dönemi 4 Ocak – 20 Ocak tarihleri olarak belirlendi. Adaylar işlemlerini 20 Ocak saat 17.00'ye kadar yapabilecekler.

Yurt yönetim memuru ne kadar maaş alıyor?

KYK yurt yönetim memur maaşı 2020 itibariyle 3.450 TL'dir. Ayrıca KYK yurt yönetim memurları maaşlarının yanı sıra nöbet ücreti de alırlar, nöbet parası en fazla 90 saat üzerinden verilmektedir. Yeni yılın bütçe kanununda fazla çalışma ücreti saat başına 2,26 TL olarak belirlenmiştir.

Yurt yönetim memuru nasıl olunur?

KYK Yurt Yönetimi Memuru alımı için başvuru yapacak adayların Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren yurtiçindeki veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurtdışındaki programlarının birinden mezun olması gerekiyor.

Yurt yönetim memuru ne iş yapar?

KYK YURT YÖNETİM MEMURU NE İŞ YAPAR? Yurt yönetim memurları, KYK'ya bağlı yurtlarda çeşitli görevler almaktadır. Satın alma, öğrenci işleri, personel işleri, lojman sorumluluğu gibi alanlardan herhangi birinde görev alırlar.

KPSS sınavının sonuçları ne zaman belli olacak?

2021 KPSS sınav sonuç tarihi ÖSYM'nin sınav takviminde belli oldu. Takvime göre 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ), 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (ALAN BİLGİSİ), 2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sonuçları tarihinde ilan edilecek.

Yurt müdürü kaç tl maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKEN YÜKSEK
Yurt Müdürü4.0005.930
Yurt Müdür Yardımcısı3.00010.500

Yurt Yönetim Memuru kaç saat çalışır?

a. Özel Hizmet : Normal günlerde 17.30-24.00, hafta sonu ve diğer resmi tatil günlerinde 8.30-24.00, yarım çalışma günlerinde ise 13.00-24.00 saatleri arasında yürütülen hizmeti, b. Gece Hizmeti : 24.00-8.30 saatleri arasında yürütülen hizmeti, c.

Yurt Yönetim Memuru hangi hizmet sınıfında?

657 sayılı Kanun'a göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında yer alan ve gerçekte, ifa ettiği hizmetler göz önüne alındığında kurumun omurgasını oluşturan yurt yönetim memurları, büyük çoğunluğu lisans mezunu olmasına (ki bu bizzat kurum tarafından özellikle gözetilmektedir) ve benzer kadro unvanları ¼ derecede bulunmasına ...