Yengeç burçları ne yapar?

İçindekiler:

  1. Yengeç burçları ne yapar?
  2. Yengeç burcu kadını en çok hangi burç erkeğiyle anlaşır?
  3. Yengeç burcu hangi meslekte başarılı olur?
  4. Yengeç burcu kadını pişman olur mu?
  5. Yengeç burcu kadınına nasıl davranmak gerekir?
  6. Yengeç kimlerle anlaşamaz?

Yengeç burçları ne yapar?

Yengeç burcu günümüzde 22 Haziran ile 23 Temmuz arasında doğan kişilerdir. Yengeç burcu olan kişiler genel olarak hayatlarındaki her konuda aşırı derecede alıngan, hassas ve de kuruntulu olan kişilerdir. Sorumluluk duyguları da oldukça çok gelişmiş olmaktadır. ... Duygularını da sessiz bir şekilde her daim saklarlar.

Yengeç burcu kadını en çok hangi burç erkeğiyle anlaşır?

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlar arasında, Başak, Akrep ve Boğa burçları yer alır. Sakin ve bağlılığına düşkün ve sakin burçların arasındaki uyum ise genellikle huzur vericidir. Boğa erkeğinden alacağı güven, Yengeç kadınının daha huzurlu ve daha bir mutlu olmasını sağlar.

Yengeç burcu hangi meslekte başarılı olur?

Yengeç: Merhametli, sıcakkanlı, yardımcı, duygusal yapıdaki yengeçler bu özelliklerini kullanarak seçecekleri mesleklerde oldukça başarılı olabilirler. Anaokulu öğretmenliği, psikolog, şair, ressam, senarist, hemşirelik gibi meslekleri tercih edebilirler.

Yengeç burcu kadını pişman olur mu?

Yengeç burcu kadını istemeden birini kırdığı zaman pişmanlık yaşar. Aynı zamanda karmaşık duyguların içinde bulunduğu anda söylediği sözler nedeniyle de pişmanlık duyar.

Yengeç burcu kadınına nasıl davranmak gerekir?

Bu kadını eleştirmeyin, eleştirilmekten hiç hoşlanmaz ama başkalarını eleştirmekten oldukça haz alır. Aşkını yüreğiyle hisseder ve sevdiği kişiye bağlanır, kolay kolay bırakmaz. Sevdiği kişi eğer ona değer verirse daha da bir bağlanır ve ona sadık bir eş olur. Erkeğini sahiplenen, yuva kurma hasreti olan bir burçtur.

Yengeç kimlerle anlaşamaz?

"Evine ve sevdiklerine bağlı, koruyucu ve huzur isteyen Yengeçlerin anlaşamadığı tek burç Oğlaklardır. " Yengeçlerin kendileri aynı gruba dahil olduğu Akrep ve Balık burçlarıyla iyi geçinir. Yengeç duygu insanı olduğu için su grubuyla iyi anlaşabilirken Oğlaklarla bu durum tam tersine dönmektedir.