Noskar krem ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Noskar krem ne için kullanılır?
  2. Scarex ne işe yarar?
  3. Reparil jel ne işe yarar?
  4. Prepagel 1+ 5 jel ne için kullanılır?
  5. Contractubex jel çocuklarda kullanılır mı?

Noskar krem ne için kullanılır?

NOSKAR deride oluşan nedbelerin tedavisinde etkili olur. Soğan ekstraktı (Allium cepa), Heparin ve Allantoin adlı maddeleri içeren jel yapısında bir üründür. Her kutuda bir adet lOOg'lık alüminyum tüp bulunan formda kullanıma sunulmaktadır.

Scarex ne işe yarar?

Medikal silikonların karışımı olan Scarex Jel, hipertrofik izlerin, keloidlerin, yara yanık ve akne izlerinin tedavisinde kullanılan medikal bir silikon jeldir. Hipertrofik İzler, Keloidler, Yanık, Yara, Akne, Sezaryen ve Estetik operasyonlar sonrası oluşan izlerin giderilmesine yardımcıdır.

Reparil jel ne işe yarar?

REPARL-GEL N travma sonucu oluşan ezik, çürük, burkulma (distorsiyon), kan toplanması (hematom) ve kiriş kılıfı yangısında (tendovaginit) durumlarında, omurga kemiğinin ağrılı durumlarında (servikal sendrom, sırt ağrısı, bel ağrısı [lumbago], siyatik), yüzeysel toplardamar iltihabı (tromboflebit) ve varisleşmiş ...

Prepagel 1+ 5 jel ne için kullanılır?

PREPAGEL haricen kullanıma yönelik bir jeldir. Şişliği giderici (antiödematöz), iltihap giderici (anti-enflamatuvar) ve ağrı kesici (analjezik) özelliktedir.

Contractubex jel çocuklarda kullanılır mı?

gece boyunca üzeri kapatılarak uygulanabilir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: Çocuklarda tedavi sonucu özellikle iyidir.