Kamu E uygulama ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kamu E uygulama ne işe yarar?
  2. Memur alımları hangi sitede?
  3. DPB görüşleri nerede?
  4. E devlet uygulamaları nelerdir?
  5. Kamu kurum e devlet şifresi nasıl alınır?
  6. Işkur kamu personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
  7. DPB kaldırıldı mı?
  8. Devlet Personel Başkanlığı Kapatıldı mi?

Kamu E uygulama ne işe yarar?

Kamu Uygulamaları Merkezi, resmi kurumların veri paylaşımı yapabileceği, diğer kurumlara hizmet sunabileceği ve hizmetlerine ait istatistiksel bilgilere erişebileceği bir platformdur.

Memur alımları hangi sitede?

Personel Alımı, Akademik Kadro ve Eğitim İlanları / Kamu Personel Alım ve Sınavları - ilan.gov.tr - Türkiye'nin İlan Portalı

DPB görüşleri nerede?

Günümüzde artık www.dpb.gov.tr adresi erişime kapalı ve Bakanlık internet sitesine yönlendiriliyorsunuz. Bakanlık sitesinde de görüşler yer almıyor. Bakanlığımızın bir an önce bu konuya el atması, eski dönemdeki ve yeni dönemde verilen görüşleri internetten yayınlaması gerekiyor.

E devlet uygulamaları nelerdir?

E-Devlet Kapısı'nın amacı kamu hizmetlerini vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunmaktır....
  • Üniversite Kaydı
  • IMEI Kaydı
  • Askerlik Durum Belgesi Sorgulama.
  • Emeklilik Bilgileri.

Kamu kurum e devlet şifresi nasıl alınır?

Şifreyi; şahsen başvuru ile yurt içinde PTT işyerlerinden veya yetkili acentelerinden, yurt dışında ise Dışişleri Bakanlığı'na bağlı elçilik ve konsolosluklardan temin edebilirsiniz.

Işkur kamu personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

İş arayanlar niteliklerine uygun kamu ilanlarına başvuru işlemini; İŞKUR internet şubesinden https://esube.iskur.gov.tr/ Alo 170 İletişim Hattı üzerinden. En yakın İŞKUR birimine şahsen müracaat ederek.

DPB kaldırıldı mı?

9 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan 703 sayılı KHK ile 2019 yılı itibarıyla kapatılarak, tüm görevleri diğer kurumlara devredilmiştir.

Devlet Personel Başkanlığı Kapatıldı mi?

9 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan 703 sayılı KHK ile 2019 yılı itibarıyla kapatılarak, tüm görevleri diğer kurumlara devredilmiştir.