Hepsi burada kime satıldı?

İçindekiler:

  1. Hepsi burada kime satıldı?
  2. Hepsi burada com sahibi kim?
  3. Hepsiburada satıcıya soru nasıl sorulur?
  4. Gittigidiyorda satıcıya nasıl mesaj atılır?
  5. Hepsiburada ne kadar satıldı?
  6. Hepsi burada ne zaman kuruldu?

Hepsi burada kime satıldı?

Türkiye'de internetten alışverişin zirvedeki kuruluşlarından Hepsiburada, dünya devine satıldı. Hepsiburada'nın satışı gerçekleştirildi. Yatırım firması Goldman Sachs Group ile Doğan Online arasında süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlandı. Buna göre, resmi satışın 2018 yılının başında olacağı belirtildi.

Hepsi burada com sahibi kim?

Hepsiburada sahibi Doğan Holding'dir. Türkiye'nin en büyük alış veriş sitelerinden biri olan hepsiburada e-ticaret sitesi 1998 yılından bu yanan faaliyet yürütmektedir.

Hepsiburada satıcıya soru nasıl sorulur?

Hepsiburada sitesinde satıcıya soru sormak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bunun için öncelikle beğendiğiniz ürünün kim tarafından satıldığını görmeniz gerekiyor. Bu da ürünün hemen sağında yer alan ve "Satıcı: falancakişi" şeklinde bir satır olacak.

Gittigidiyorda satıcıya nasıl mesaj atılır?

Sipariş vermeden önce bir ürün hakkında satıcıdan bilgi almak veya ürünle ilgili isteklerinizi satıcıya iletmek için ürün sayfasında göreceğiniz "Soru sor" linkini kullanabilirsiniz. Siparişinizi verdikten sonra Hesabım/Durum sayfanızdaki "Satıcıya mesaj gönder" linki üzerinden satıcıya mesaj gönderebilirsiniz.

Hepsiburada ne kadar satıldı?

1998 yılında kurulan ve sadece internet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi Hespiburada.com'un yatarım süreci sonuçlandı. The Abraaj Group, yaptığı yatırımla alışveriş sitesinin yüzde 25'ine sahip oldu.

Hepsi burada ne zaman kuruldu?

1998 yılında kurulmuş olan hepsiburada.com, 600.