Eyeliner nasıl çekilir Yeni başlayanlar için?

İçindekiler:

  1. Eyeliner nasıl çekilir Yeni başlayanlar için?
  2. Eyeliner nasıl sürülür?
  3. Yarim eyeliner nasıl çekilir?
  4. Ince likit eyeliner nasıl çekilir?
  5. Dipliner en kolay nasıl sürülür?
  6. Büyük gözler nasıl eyeliner çekmeli?
  7. Kedi gözü nasıl yapılır?
  8. Dipliner ile eyeliner nasıl çekilir?
  9. Çekik göz eyeliner nasıl sürülür?
  10. Kalın uçlu eyeliner nasıl sürülür?
  11. Microblading Kaş nasıl yapılıyor?
  12. Badem göz sekli nasil olur?

Eyeliner nasıl çekilir Yeni başlayanlar için?

Eyelinerı göz kapağının tam ortasına sürülerek işaretleme yapın. Kuyruklu göz makyajı yapmak istiyorsanız; şakaklara yakın bölüme kadar göz kapağınızın üzerine sürün. Daha kısa istiyorsanız eyelinerın bitmesini istediğiniz noktaya kadar sürmeye devam edin. Eyeliner sürerken taştıysa yada bulaştıysa kormayın.

Eyeliner nasıl sürülür?

Eyelinerını gözlerinin iç kısmından başlayarak çekmekten vazgeçmelisin. Likit eyeliner nasıl sürülür hemen açıklayalım: Eyeliner ile sadece kuyruk oluşturmamalı aynı zaman da eyelinerın gideceği yönün şeklini yaratmalısın. Önce kuyruktan başla, sonra likit eyeliner ile göz pınarına doğru ilerle.

Yarim eyeliner nasıl çekilir?

Esnek ucu gözlerini hiç acıtmıyor, hata yapmana izin vermiyor ve en güzeli eyeliner çekerken gözlerini sulandırmıyor. Gözünün tam bitiş noktasına eyelinerı yerleştir ve hafif yukarı doğru ilerle. Kuyruğunun ne kadar kalın olmasını istiyorsan bu çizgiyi genişletebilirsin.

Ince likit eyeliner nasıl çekilir?

- Kusursuz ince bir eyeliner uygulaması için eyeliner ile önce gözün bitiş yerini işaretleyin. - Kuyruklu bir eyeliner istiyorsanız, kuyruğun bitmesini istediğiniz yeri de işaretleyin ve sonra bu 2 noktayı birleştirin. Sonra bitişten göz pınarına kadar çizgiyi tek hamlede hızlıca çekin.

Dipliner en kolay nasıl sürülür?

Diplinerın uygulaması eyelinerdan çok da farklı değil.
  1. Öncelikle dipliner şişesini güzelce çalkala. ...
  2. Eğer yapabiliyorsan gözün bitiminden göz pınarına doğru tek seferde çizgiyi oluştur.
  3. Eğer tek seferde çizgi çekmekte zorlanıyorsan, diplinerın ince ucunu kullanarak oluşturmak istediğin hattın üzerine minik çizgiler çiz.
Daha fazla öğe...

Büyük gözler nasıl eyeliner çekmeli?

Büyük Gözler Büyük (yuvarlak) gözler oldukça etkileyicidir. Bu yüzden büyük gözleriniz varsa ihtiyacınız olan tek şey onları olduklarından daha uzun göstermektir. Göz kapağınızda eyeliner uygulamasına başlayarak, dış köşelerin 1 cm ötesine kadar uzanan bir ok çizmeniz sizler için yeterli olacaktır.

Kedi gözü nasıl yapılır?

Önce göz kapağınızın ortasından başlayıp, sonra göz pınarınızı ve en son olarak da kuyruğunu yapmalısınız. Göz şeklinizi belirleyen bu eyeliner uygulamasında en önemli kısım kuyruk kısmıdır. Sonrasında ise siyah bir göz kalemini gözlerinizin içine çekmelisiniz. Bu şekilde gözünüzün tamamı çerçevelenmiş olacaktır.

Dipliner ile eyeliner nasıl çekilir?

Diplinerın uygulaması eyelinerdan çok da farklı değil.
  1. Öncelikle dipliner şişesini güzelce çalkala. ...
  2. Eğer yapabiliyorsan gözün bitiminden göz pınarına doğru tek seferde çizgiyi oluştur.
  3. Eğer tek seferde çizgi çekmekte zorlanıyorsan, diplinerın ince ucunu kullanarak oluşturmak istediğin hattın üzerine minik çizgiler çiz.
Daha fazla öğe...

Çekik göz eyeliner nasıl sürülür?

2. Çekik Göz Eyeliner Olmadan Olmaz!
  1. Gözü çekik gösteren eyeliner uygulaması için ince uçlu ve kolay uygulanabilir bir ürün seçmeni tavsiye ederiz. ...
  2. Eyeliner çekmeye kuyruk kısmından başlaman gerekiyor. ...
  3. Kuyruğu ilk etapta ince bir çizgi olarak bırakabilirsin. ...
  4. Göz pınarına yaklaştığında eyeliner çekmeyi bırakabilirsin.
Daha fazla öğe...

Kalın uçlu eyeliner nasıl sürülür?

Çekik gözleriniz varsa göz pınarlarından başlamak yerine tam ortadan başlayın ve ince çekin. Daha büyük gözleriniz var ve göz kapağınız çok genişse daha kalın çekebilirsiniz ve göz pınarlarınızdan başlayın. Eğer badem gözleriniz varsa eyeliner size çok çok daha yakışacaktır.

Microblading Kaş nasıl yapılıyor?

Seçilen boyanın kaşın altındaki deriye işlenmesiyle işleme başlanır. Dövme tekniği ile arasındaki diğer bir fark ise kaşın altına inilen derinliktir. Dövme işleminde daha derine inilirken microblading işleminde fazla derine inilmemelidir. Kaş kontörü yani microblading uygulaması, yarı kalıcı bir yöntemdir.

Badem göz sekli nasil olur?

Badem göz ise canlı bakışa sahip, hafif çekik ve iri bir göz şeklidir. Ceylan gözlerine benzetilen bu göz şekli günümüzde en çok beğenilen göz şeklidir. Daha iri gözlere ve canlı bakışlara sahip olmak isteyen kişiler için badem göz estetikleri sık başvurulan bir estetik ameliyat türüdür.