Büyük adaya gitmek ne kadar?

İçindekiler:

  1. Büyük adaya gitmek ne kadar?
  2. Büyükada'ya nerelerden gidilir?
  3. Kadıköyden Büyükada'ya nasıl gidilir?
  4. Kadıköyden Adalar kaç saat?
  5. Kadıköy Büyükada arası vapurla kaç dakika?
  6. Istanbul Heybeli Adaya nasıl gidilir?
  7. Kartaldan adalara vapur var mı?

Büyük adaya gitmek ne kadar?

Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya sefer düzenleyen Prenstur firması yolcu taşımacılığını 6 yaş üzeri kişi başı 14 TL olarak belirlenirken, seferlerde akbil kullanılabiliyor. Akbil ile geçişler kişi başı 10 TL olarak ücretlendiriliyor.

Büyükada'ya nerelerden gidilir?

Büyükada İstanbul'daki Kadıköy, Maltepe, Bostancı, Beşiktaş ve Kabataş gibi semtlere bir vapur, motor veya deniz otobüsü mesafesindedir. Hatta Büyükada'ya Avcılar ve Yeşilköy'den bile vapur ile ulaşılabilmektedir.

Kadıköyden Büyükada'ya nasıl gidilir?

Kadıköy: Kadıköy rıhtım iskelesinde yer alan Eminönü-Kadıköy-Adalar şehir hatları vapurları ile Büyükada'ya ulaşmak mümkündür. Kadıköy'den hızlı bir şekilde Büyükada'ya ulaşmak maksimum olarak yarım saat sürmektedir. Şehir hatlarının sefer saatlerini takip ederek Büyükada'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kadıköyden Adalar kaç saat?

Kabataş Adalar İskelesi'nden binebileceğiniz Şehir Hatları vapurunun güzergahı sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'dır. Bu yolculuğunuz ise 1 saat 35 dakika sürecektir.

Kadıköy Büyükada arası vapurla kaç dakika?

Sadece Turyol firmasının sefer düzenlediği hat güzergâhına Eminönü'nden 1 saat 15, Karaköy'den 1 saat 10, Kadıköy'den ise 50 dakikada ulaşabilirsiniz. Turyol firması Kadıköy'den sadece Kınalıada'ya uğrayıp Büyükada'ya ulaştığı için yolculuk 50 dakika sürüyor.

Istanbul Heybeli Adaya nasıl gidilir?

Heybeliada'ya Kadıköy, Bostancı, Eminönü ve Kabataş'tan kalkan vapurlarla ulaşılmaktadır. Aynı zamanda Bostancı İskelesi'nden hareket eden motorlarla da Heybeliada'ya gitmek mümkündür. Tarifeler yıl içinde mevsimlere göre değişiklik göstermekte olup, hafta sonlarında sefer sayısı artırılmaktadır.

Kartaldan adalara vapur var mı?

Prens Tur'a ait vapurlarla Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır. ... Kartal'dan kalkan Prens Tur vapurlarının kalkış ve varış saatlerini inceleyebilirsiniz. Sefer tarifesi, bahar mevsimine göre 2021 yılı güncel tarifedir.