E-kurs öğretmen başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E-kurs öğretmen başvurusu nasıl yapılır?
  2. DYK kurs öğretmen başvurusu ne zaman?
  3. DYK Kurs başvurusu nasıl yapılır öğrenci?
  4. E-kurs kaydı nasıl yapılır?
  5. Öğrenci Kurs başvuruları uzatıldı mı?
  6. DYK ücretli öğretmen başvurusu nasıl yapılır?
  7. Ücretli öğretmen kurs başvurusu nasıl yapılır?

E-kurs öğretmen başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

DYK kurs öğretmen başvurusu ne zaman?

DYK ÖĞRENCİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? DYK öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos 2021 tarihinde alınacak. Kurs sınıfları ise 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında oluşturulacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler sona erecek.

DYK Kurs başvurusu nasıl yapılır öğrenci?

DYK ÖĞRENCİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler kayıtlı oldukları okulun ya da ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs Modülünden başvuru yapabilir.

E-kurs kaydı nasıl yapılır?

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler. Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

Öğrenci Kurs başvuruları uzatıldı mı?

DYK BAŞVURULARI UZATILDI Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK) başvuru tarihleri uzatıldı. Öğretmen başvuruları, tarihine kadar, Öğrenci başvuruları, tarihine kadar uzatıldı.

DYK ücretli öğretmen başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir. Kurs başvurularını zamanında yapma sorumluluğu öğretmenlere aittir.

Ücretli öğretmen kurs başvurusu nasıl yapılır?

Kurslarda görev almak isteyen ücretli öğretmenler, aday öğretmen olarak atanma şartlarını taşımaları hâlinde, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı 9 No'lu Kararı çerçevesince okutabilecekleri derslerden e-Devlet/e-Kurs Modülü üzerinden kurs başvurusunda bulunabilirler.