Fenerbahçe Trabzonspor hangisi daha çok kazandı?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Trabzonspor hangisi daha çok kazandı?
  2. Fenerbahçe Trabzonspor derbisi kaç kaç?
  3. Fenerbahçe Trabzon maçı bitti mi?
  4. Trabzonspor Fenerbahçe kaç yıldır yenemiyor?
  5. Galatasaray Trabzonspor u kaç kere yendi?
  6. Fenerbahçe şu ana kadar kaç gol attı?
  7. Fenerbahçe Trabzonspor U19 maçı ne zaman?
  8. Fenerbahçe Trabzon maçı ne gün?
  9. Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonucu ne olacak?
  10. Fenerbahçe kaç yıl sonra yenildi?
  11. Thiam kac gol atti?
  12. Fenerbahçe duran toptan kaç gol attı?
  13. U19 Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman?
  14. U19 Fenerbahçe Trabzon maçı ne oldu?

Fenerbahçe Trabzonspor hangisi daha çok kazandı?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon'da yapılan maçlarda bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor. Trabzon'da şu ana kadar yapılan resmi ve özel toplam 53 maçta Trabzonspor 23, Fenerbahçe 17 galibiyet aldı, taraflar 13 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe Trabzonspor derbisi kaç kaç?

Trabzonspor-Fenerbahçe rekabeti, Süper Lig'in büyük rekabetlerinden biridir. İki Türkiye takımının yaptığı 129 maçta en çok kazanan taraf, 41 galibiyetle Fenerbahçe'dir. İki takım en son tarihinde Türkiye Süper Ligi'nde karşı karşıya geldi ve maç Fenerbahçe'nin 1-0'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Fenerbahçe Trabzon maçı bitti mi?

Süper Lig U19 Gelişim Ligi finallerinde Fenerbahçe ile Trabzonspor U19 takımları kozlarını paylaştı. Mücadele, bordo mavililerin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Trabzonspor Fenerbahçe kaç yıldır yenemiyor?

Kadıköy'de yaklaşık 23 yıl sonra galibiyet Trabzonspor, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yaklaşık 23 yıl sonra mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray Trabzonspor u kaç kere yendi?

İki takım Süper Lig'de 96 kez karşı karşıya gelmiştir. Lig maçlarının 42'sini Galatasaray kazanırken, 31'ini Trabzonspor kazanmıştır. Ligde oynanan 23 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Lig maçlarında Galatasaray rakip kaleye 124 gol atarken, Trabzonspor 110 golle karşılık vermiştir.

Fenerbahçe şu ana kadar kaç gol attı?

Turnuvalara göre istatistikler
Organizasyonun AdıKarşılaşma SayısıAtılan Gol
UEFA Şampiyonlar Ligi4042
Şampiyonlar Ligi Elemeler2138
UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi6891
Toplam171214
2 satır daha

Fenerbahçe Trabzonspor U19 maçı ne zaman?

Fenerbahçe U19 - Trabzonspor U19 maçı 9 Temmuz Cuma günü saat 20:00'de A Spor'da canlı yayınlanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşma, 9 Temmuz Cuma günü Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Fenerbahçe Trabzon maçı ne gün?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı 28 Şubat Pazar günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe, lig tarihinde 95 kez karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonucu ne olacak?

(ÖZET) Trabzonspor - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1.

Fenerbahçe kaç yıl sonra yenildi?

Gençlerbirliği, Fenerbahçe'yi deplasmanda 21 yıl sonra mağlup etti. Ülker Stadı'nda oynanan müsabakaya iyi başlayan sarı-lacivertliler, 35. dakikada Filip Novak ile golü bulsa da 39. dakikada Serdar Aziz'in topu kendi filelerine göndermesi sonrası ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Thiam kac gol atti?

Fenerbahçe'nin transfer konusunda anlaştığı iddia edilen Kasımpaşa'nın golcüsü Mame Thiam geçen sezon Süper Lig'e geldi. 1992 doğumlu Senegalli santrfor geçtiğimiz sezonu 11 gol - 4 asist ile tamamladı

Fenerbahçe duran toptan kaç gol attı?

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Fenerbahçe, 6 haftada 10 gol attı. Bu gollerin 7'si duran toplardan geldi. Sarı Lacivertli oyuncular, gollerin yarısını ise kafayla attı.

U19 Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman?

Galatasaray U19 - Trabzonspor U19 maçı 13 Temmuz Salı günü saat 21:00'da A Spor'dan naklen yayınlanacak. GALATASARAY'IN FİNAL YOLU! Galatasaray U19 takımı, Beşiktaş'ı normal süresi 2-2 biten karşılaşmada 4-2 yenerek yarı finale yükseldi.

U19 Fenerbahçe Trabzon maçı ne oldu?

U19 Gelişim Ligi yarı final maçında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi Muhammet Akpınar ve Mustafa Köroğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup ederek finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.