Orjinal bıttım sabunu nasil anlasilir?

İçindekiler:

  1. Orjinal bıttım sabunu nasil anlasilir?
  2. Bıttım sabunu ne kadar sürede etki eder?
  3. Bıttım sabunu yüzü kurutur mu?
  4. Bıttım sabunu haftada kaç kez kullanılır?

Orjinal bıttım sabunu nasil anlasilir?

Hakiki bıttım sabunu rengi koyu yeşil veya açık yeşil renklerdedir. İlk başta koyu yeşil olarak üretilen bıttım sabunları zamanla sarıya dönebilmektedir. Bu da içerisindeki doğal yağlardan kaynaklanmaktadır. İçeriğinde kesinlikle kimyevi maddeler bulunmadığından, kendi doğal rengi olan sarı ve yeşil renkleri alırlar.

Bıttım sabunu ne kadar sürede etki eder?

Saçların beyazlamasını yavaşlatmaya yardımcıdır. Eğer hafif kırlaşmaya başlamış saçlarınız varsa, Bıttım sabununu kullanarak 7 ile 8 ay arası bir sürede saçlarınızın eski rengine kavuştuğunu görebilirsiniz. Bu etki için de sık olarak kullanılmalıdır. Saçlar için iyi bir temizleyici ve arındırıcıdır.

Bıttım sabunu yüzü kurutur mu?

Bıttım sabunun faydaları; Sivilce ve akneyi kurutur. Cildi derinlemesine besler. Düzenli kullanımda cilt lekelerini giderir. Gözenekleri açarak cildin nefes almasını sağlar.

Bıttım sabunu haftada kaç kez kullanılır?

Akne ve siyah noktalar için de yüzün tamamı haftada 2 ya da 3 kez bıttım sabunu ile yıkanabilir. Siirt'e özel bu sabun tamamen organik olduğu için herhangi bir yan etkisi yoktur. Hem cilde hem de saçlara uygulanabilir.