Selcuk Ecza Deposu hangi pazarda?

İçindekiler:

  1. Selcuk Ecza Deposu hangi pazarda?
  2. Sonay Gurgen kimdir?
  3. Selçuk Ecza Deposu ne is yapar?
  4. Ahmet Keleşoğlu mirası kime kaldı?
  5. Temettü den nasıl yararlanır?

Selcuk Ecza Deposu hangi pazarda?

hangi borsada işlem görmektedir? Selçuk Ecza Deposu hisse senetleri (SELEC.IS) Borsa İstanbul nezdinde işlem görmektedir. Selçuk Ecza Deposu ( SELEC ) ne zaman halka arz olmuştur ? Selçuk Ecza Deposu 'dan bu yana BİST'te işlem görmektedir.

Sonay Gurgen kimdir?

1956 yılında Konya'da doğan M. Sonay Gürgen, orta ve lise öğrenimini Konya Maarif Koleji'nde tamamladıktan sonra lisans derecesini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İşletme-Maliye Bölümü'nden almıştır. Çalışma hayatına 1976 yılında Selçuk Ecza Deposu A.Ş. ... 1982-1993 yılları arasında ise Selçuk Ecza Deposu A.Ş.

Selçuk Ecza Deposu ne is yapar?

1958 yılında tek bir araçla ilaç dağıtımı gerçekleştiren, yakın mesafelerdeki eczanelere sepetli bisikletlerle ilaç ulaştıran, siparişleri telefonla alan Selçuk Ecza Deposu, bugün online sipariş kabul eden ve motorlu kuryeleriyle, eczanelerin ilaç ile ilgili her türlü ihtiyacını en kısa sürede karşılayan bir kurum ...

Ahmet Keleşoğlu mirası kime kaldı?

6 yıl önce hayatını kaybeden Selçuk Ecza Holding'in sahibi Ahmet Keleşoğlu, Türkiye'nin en zengin 100 iş insanı arasında ilk 10'daydı ve çocuğu yoktu. Keleşoğlu öldüğünde, demans hastası eşi Nezahat Keleşoğlu ve 5 kardeşinin 26 çocuğuna 5 milyar liralık miras bıraktı.

Temettü den nasıl yararlanır?

Temettü Nasıl Dağıtılır? Vergiler ve diğer giderlerin şirket yıllık net dönem kârından çıkartılması sonucunda kalan kısım; %20'den az olmamak kaydı ile hissedarlara dağıtılır. Temettü dağıtım şekillerinden genellikle tercih edileni; yalnızca nakit veya yalnızca hisse senedi olarak dağıtımın yapılmasıdır.