Yetiştirme kursları ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Yetiştirme kursları ne zaman başlıyor?
  2. DYK yaz kursları ne zaman başlıyor?
  3. MEB Destekleme ve yetiştirme kursları ne zaman başlıyor?
  4. Halk Eğitim Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir?
  5. DYK kurslarında dersler kaç dakika?

Yetiştirme kursları ne zaman başlıyor?

31 Ağustos- tarihleri arasında sınıfların belirlenmesinin ardından Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının açılışı yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül'de başlayacak. Eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek Destekleme ve Yetiştirme Kursları 10 Haziran 2022 tarihinde tamamlanacak.

DYK yaz kursları ne zaman başlıyor?

Destekleme ve yetiştirme kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de tamamlanacak.

MEB Destekleme ve yetiştirme kursları ne zaman başlıyor?

Öğretmen başvuruları 20-23 Ağustos'ta, öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos'ta tamamlanacak. Kurs sınıfları ise 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında oluşturulacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

Halk Eğitim Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir?

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devlet okullarında eğitim görmekte olan öğrenciler için verilen ekstra eğitimleri nitelemektedir. Destekleme ve Yetiştirme Kursları için herhangi bir ücret alınmadığı gibi dersler tamamen müfredata göre işlenmektedir.

DYK kurslarında dersler kaç dakika?

görülen öğrenci/kursiyerler hakkında, kayıtlı oldukları okulların/kurumların ilgili mevzuatına göre işlem yapılır. Gerektiğinde kursla ilişikleri kesilir. kurumlarında ise hafta içi ders saatleri dışında saat 22.00'a kadar, ayrıca yarıyıl tatilinde de devam edebilir. Kurslarda bir ders saatinin süresi 40 dakikadır.