Yapı Kredi kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Yapı Kredi Banka kartı nedir?
  3. Yapı Kredi TL Kart nasıl kullanılır?
  4. Yapı Kredi temassız kart nasıl kullanılır?
  5. Banka hesap özeti nedir?
  6. Yapı Kredi adres güncelleme nasıl yapılır?

Yapı Kredi kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bireysel ihtiyaç kredisi başvurularınızı hemen başvur butonuna tıklayarak, internet şubesi, SMS veya tüm Yapı Kredi ATM'leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için BIREYSEL (Boşluk) TCKN (Boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411'e gönderebilirsiniz.

Yapı Kredi Banka kartı nedir?

TLcard, tüm Yapı Kredi müşterileri için sunulan vadesiz hesaba bağlı banka kartıdır. TLcard ile nakit taşımaya gerek olmadan ister işyerlerinde ister internette alışveriş yapabilir, dilerseniz nakit ihtiyacınızı karşılamak için ATM'lerden para çekebilir ve daha birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi TL Kart nasıl kullanılır?

Yapı Kredi Mobil ve World Mobil ile alışverişlerinizde cep telefonunuzu TLcard olarak kullanabilir, kartınızın yanınızda olmasına gerek kalmadan cep telefonunuzu POS cihazına yaklaştırarak kolayca ödeme yapabilirsiniz. 350 TL ve altındaki işlemlerinizi şifreye ve imzaya gerek duymadan, 350 TL üzeri işlemlerinizi ise ...

Yapı Kredi temassız kart nasıl kullanılır?

Yapı Kredi Mobil'e Kredi Kartı ile temassız giriş yapabilmek için, Yapı Kredi asıl kredi kartınızı telefonunuzun arkasında bulunan NFC okuyucusu alanına okutmanız gerekmektedir. Bu işlem NFC özelliği olan Android cihazlarla ve temassız özellikli Yapı Kredi bireysel asıl kredi kartları ile yapılabilmektedir.

Banka hesap özeti nedir?

Kredi kartı hesap özeti, hesap kesim tarihine dek bankanıza ulaşan kredi kartı işlemlerinizin, borç ve limit bilgilerinizin tamamının derlendiği bir belgedir. Her ay, hesap kesim tarihi geldiğinde, kredi kartı hesap özetiniz de güncellenir.

Yapı Kredi adres güncelleme nasıl yapılır?

Adres ve diğer iletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda; yeni adres ve iletişim bilgilerinizi, değişiklik olduktan sonraki 15 gün içinde 4 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'na veya size en yakın Yapı Kredi şubesine bildirmeniz gerekmektedir.