Xiaomi garanti servisi hangisi?

İçindekiler:

  1. Xiaomi garanti servisi hangisi?
  2. Xiaomi garanti süresi ne kadar?
  3. Xiaomi Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?
  4. Xiaomi garanti hangi kargo ile çalışıyor?
  5. Xiaomi batarya değişimi garanti kapsamında mi?
  6. Evofone telefon kaç günde gelir?
  7. Xiaomi ile nasıl iletişime geçilir?
  8. Xiaomi batarya şişmesi Garantiye girer mi?

Xiaomi garanti servisi hangisi?

Garanti süreci içerisinde kullanıcıların ürünle ilgili sorun yaşaması durumunda, muhatapları belirlenen yetkili servisler oluyor. Xiaomi Türkiye garantili ürünler için EVOFONE, Genpa ve OUNO yetkili servisleri kullanıcılara hizmet veriyor.

Xiaomi garanti süresi ne kadar?

Xiaomi, ilk alıcıya, Xiaomi Ürününün garanti süresi zarfında normal kullanım koşulları altında malzeme ve işçilik kusuru bulunmayacağını garanti eder. Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite (cep telefonu) ve yanında gelen aksesuarlar (şarj kablosu ve şarj aleti) için iki (2) yıl boyunca geçerlidir.

Xiaomi Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.

Xiaomi garanti hangi kargo ile çalışıyor?

Firmamız Yurtiçi KARGO ile kurumsal kargo anlaşması bulunmaktadır.

Xiaomi batarya değişimi garanti kapsamında mi?

Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite için iki (2) yıl, çıkarılabilir pil ve şarj cihazı için on iki (12) ay ve çıkarılamayan pil için iki (2) yıl boyunca geçerlidir. ... Xiaomi, Ürünün kesintisiz veya hatasız bir şekilde çalışacağını garanti etmez.

Evofone telefon kaç günde gelir?

Teslimat Koşulları Siparişleriniz, banka onayı alındıktan sonra en fazla 5 iş günü (Pazartesi-Cuma) içerisinde kargoya teslim edilir.

Xiaomi ile nasıl iletişime geçilir?

  1. MIUI Türkiye Xiaomi Yetkili Satıcısı - Sipariş Destek: 3171.
  2. Mağazalarımız.

Xiaomi batarya şişmesi Garantiye girer mi?

Hemen söyleyelim eğer bataryada üretim hatası kaynaklı bir sorun varsa ve şişme bundan dolayı oluşmuşsa garantiye girer. Ancak düşme, çarpma, sıvı teması, ısıya maruz bırakma ve kalitesiz adaptör ve kablolarla şarj etme sebebiyle batarya şişmişse garantiye girmez.