Nivea Canlandırıcı tonik ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nivea Canlandırıcı tonik ne işe yarar?
  2. Nivea Canlandırıcı tonik lotus çiçeği nasıl kullanılır?
  3. Canlandırıcı tonik ne işe yarar?
  4. Tonik kullanımı nasıl olmalı?
  5. Nivea gül suyu içeren tonik nasıl kullanılır?
  6. Ev yapımı tonik nasıl yapılır?
  7. Nivea gülsuyu içeren süt tonik nasıl kullanılır?
  8. Tonik cildi yakar mı?
  9. Çay ağacı toniği nasıl kullanılır?
  10. Nivea Makyaj Temizleme suyu Nasıl Kullanılır?
  11. Nivea Aqua Rose tonik nasıl kullanılır?
  12. Maden suyu ile tonik nasıl yapılır?
  13. Nivea Aqua Rose süt tonik nasıl kullanılır?
  14. Tonik yüzde ne kadar kalmalı?

Nivea Canlandırıcı tonik ne işe yarar?

Saf Su ve Lotus Çiçegi ile zenginlestirilmiş NIVEA Canlandırıcı Tonik normal ciltler için özel olarak geliştirilmiş formülü ile nazikçe günlük kir ve makyaj kalıntılarını giderir, cildinizi temizler ve nemlendirir. 100 yıldan fazla süredir cildinizle iyi hissetmeniz için ürünler geliştiriyoruz.

Nivea Canlandırıcı tonik lotus çiçeği nasıl kullanılır?

Canlandırıcı formülü cildi tazeler. Sonuç : Tamamen arınan ve canlanan cilt tazelenmiş olur. Kullanımı : Bir parça pamuk yardımıyla dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzünüze, boynunuza ve dekolte bölgenize uygulayın. Göz çevresinden sakının.

Canlandırıcı tonik ne işe yarar?

Tonik ciltteki gözeneklerin küçülmesini ve sıkılaşmasını sağlar. – Ciltte akne ve sivilce problemlerini ortadan kaldırır. – Cildiniz canlandırır ve PH seviyesine dengeye sokar. – Ciltteki kirleri ve yağı emerek kullanılan nemlendirici ve serumların faydalarını arttırır.

Tonik kullanımı nasıl olmalı?

Her zaman kullandığınız temizleme ürünüyle cildinizi temizledikten sonra bir parça pamuğu tonik ile ıslatın ve küçük dairesel hareketlerle cilde uygulayın. Pamukları tazeleyerek, üzerlerinde kir kalmayana kadar devam edin. Tonikten sonra nemlendirici veya serumunuzu sürebilirsiniz.

Nivea gül suyu içeren tonik nasıl kullanılır?

Suya dayanıklı makyajı çıkartma, arındırma ve derinlemesine temizleme vaadinde. Yüz ve dudak için kullanıma uygun. 150 ml. Islak cilde masaj yaparak uygulayıp ılık suyla durulamak gerekiyor.

Ev yapımı tonik nasıl yapılır?

Yarım litre su içerisine bir tutam papatya ekleyerek, kaynatın. 5 dakika boyunca demlenmesini bekleyin. Buz kalıplarına bu karışımı süzerek, dondurun. Her sabah tonik olarak papatyalı buz küplerini cildinize sürerek uygulayın. Cildinizin diri kalmasını ve canlanmasını da sağlayacaktır.

Nivea gülsuyu içeren süt tonik nasıl kullanılır?

Tazelenmiş, temiz ve ferah bir cilt hissi uyandırır. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Nazikçe cilde uygulayın. Ardından pamuk ile silin veya su ile durulayın.

Tonik cildi yakar mı?

Kullandığınız tonik size uygun mu? Tonikten sonra hafif bir yanma ve ferahlık hissi duymanız normal. Bu his kısa süre sonra kaybolur. Ancak devam ederse, ciltte aşırı kuruma ve gerginlik hissederseniz toniğiniz size uygun değil demektir.

Çay ağacı toniği nasıl kullanılır?

Bir miktar Farmasi çay ağacı toniği pamuğa dökülür. Hafifçe ve dairesel hareketlerle yüz temizlenir. Tonik ile temizlenen yüzdeki kir pamuğa geçer. Pamukta kir kalmayacak şekilde işleme devam etmeniz gerekmektedir.

Nivea Makyaj Temizleme suyu Nasıl Kullanılır?

Nasıl
  1. 1UYGULAMA. Gündüz ve gece yüzünüze pamuk yardımıyla nazikçe masaj yaparak uygulayın.
  2. 2UYGULAMA. Durulamaya gerek yoktur.
  3. 3UYGULAMA. Göz makyajınızı temizlerken gözünüzü kapalı tutun.

Nivea Aqua Rose tonik nasıl kullanılır?

Anti oksidan etkisi olan organik gül suyu, cildin doğal nem dengesini saglar böylece cildinizi nemlendirir ve yatıştırır. Islak yüzünüz ve boynunuza küçük daireler şeklinde masaj yaparak uygulayın. Ilık suyla durulayın.

Maden suyu ile tonik nasıl yapılır?

Bir kabın içerisinde 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 su bardağı maden suyunu karıştırın. Bir bez yardımıyla akne ve sivilcelerinizin üzerine uygulayın, 20 dakika sonra ılık suyla durulayın. Bu karışım sivilce ve aknelerinizden kurtulmanızı sağlayacaktır.

Nivea Aqua Rose süt tonik nasıl kullanılır?

Anti oksidan etkisi olan organik gül suyu, cildin doğal nem dengesini saglar böylece cildinizi nemlendirir ve yatıştırır. Islak yüzünüz ve boynunuza küçük daireler şeklinde masaj yaparak uygulayın. Ilık suyla durulayın.

Tonik yüzde ne kadar kalmalı?

Nemlendirici kullanımına geçmeden 5-10 dakika boyunca cildin toniği emmesi beklenmeli ve ardından ince bir katman halinde sürülen nemlendirici nazik hareketlerle uygulanan bölgeye dağıtılmalıdır.