Vodafone ek paket nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone ek paket nasıl alınır?
  2. Vodafone ek Paketlerimi nasıl öğrenebilirim?
  3. Vodafone ek kullanım nedir?
  4. Vodafone internet paketi bitince ek paket nasil alinir?
  5. Vodafone üst üste ek paket alınır mı?
  6. Kaç dk kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  7. Paket Tarifemi nasıl öğrenebilirim?

Vodafone ek paket nasıl alınır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone ek Paketlerimi nasıl öğrenebilirim?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Vodafone ek kullanım nedir?

Ek paket nedir? Mevcut tarifenizdeki kullanım haklarına ek olarak satın alabileceğiniz ya da hediye olarak hattınıza tanımlanabilen dakika, SMS ya da internet kullanım haklarıdır.

Vodafone internet paketi bitince ek paket nasil alinir?

Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulamada yer alan "Ek Paket Al" sekmesinden kolaylıkla ek paket alabilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulamasını indirmek için tıklayınız. Yanımda İnternet: Ek paket almak için Yanımda İnternet sayfasındaki "Ek Paket Al" bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Vodafone üst üste ek paket alınır mı?

Faturasız kullanıcılar, birden fazla aylık paket satın alabilir, fakat aynı aylık paketi ayda 2 kez satın alamazlar. Konuşma: 2 adet konuşma paketi aynı anda satın alınamamaktadır. SMS: 2 adet SMS paketi aynı anda satın alınamamaktadır.

Kaç dk kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Kalan dakikalarımı nasıl öğrenebilirim? Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Paket Tarifemi nasıl öğrenebilirim?

TARIFE yazıp 2222'ye göndererek veya Online İşlem Merkezi'nden mevcut tarifenizi öğrenebilirsiniz.