Yesilay ne yapıyor?

İçindekiler:

  1. Yesilay ne yapıyor?
  2. Yeşilay hangi alanda çalışıyor?
  3. Yedam ne iş yapar?
  4. Yedam ücretsiz mi?
  5. Yeşilay psikolog ne iş yapar?
  6. Yesilay ne zaman?
  7. Yeşilay danışmanlık ücretli mi?
  8. Kaç tane Yedam var?

Yesilay ne yapıyor?

Cemiyet, yurdumuzda ahlâkî ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde; tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, milli ...

Yeşilay hangi alanda çalışıyor?

Yeşilay, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele eden; önleyici ve rehabilite edici halk ...

Yedam ne iş yapar?

YEDAM, uzman psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları tarafından bağımlı bireylere hem arınma hem de maddeyi bırakma sürecinde psikolojik ve sosyal destek veren bir merkezdir.

Yedam ücretsiz mi?

Bağımlılık konusunda ÜCRETSİZ ve AYAKTAN danışmanlık hizmeti veriyoruz. Tütün-alkol-madde- internet kullanan, kumar bağımlılığı olan kişinin bağımlılık düzeyini saptıyoruz. ... Tekrar tütün-alkol-madde kullanmaya, kumar oynamamaya başlamamak için yöntemler öğretiyoruz.

Yeşilay psikolog ne iş yapar?

Aynı zamanda psikolojik danışmanlık ve sosyal destek hizmetleriyle alkol ve uyuşturucu tedavisi gören/görmüş bireylerin hem kendilerine hem de ailelerine yönelik ücretsiz ayaktan danışmanlık, rehabilite hizmeti vermeyi planlamaktadır.

Yesilay ne zaman?

YEŞİLAY TARİHÇESİ Mazhar Osman Uzman ve arkadaşları tarafından Sultan Vahdeddin'in izniyle 'de İstanbul'da "Hilal-i Ahdar" adıyla kurulmuştur. Yeşilay'ın kurulduğu 1 - 7 Mart tarihleri ülkemizde Yeşilay haftası olarak kutlanmaktadır.

Yeşilay danışmanlık ücretli mi?

YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ (YEDAM) ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK VE REHABİLİTASYON DESTEĞİ VERMEKTEDİR.

Kaç tane Yedam var?

Çevrenizde bağımlı olduğundan şüphelendiğiniz kişiler varsa, 115 YEDAM Danışma Hattı'nı arayarak neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.