Samsung telefonun garantisi ne kadar kaldı?

İçindekiler:

  1. Samsung telefonun garantisi ne kadar kaldı?
  2. Samsung garanti nereden sorgulanır?
  3. IMEI garanti sorgulama mi?
  4. Garanti süresi ne zaman başlar?
  5. Cep telefonun ne zaman alındığını öğrenme?
  6. Samsung televizyonlarda garanti süresi ne zaman başlar?
  7. Xiaomi Telefon hangi garanti sorgulama?
  8. Arçelik garanti süresi ne zaman başlar?
  9. iPhone telefonu ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim?
  10. Samsung telefonun hangi yıla ait olduğunu öğrenme?
  11. Bosch garanti süresi ne zaman başlar?
  12. Fatura olmadan garanti belgesi işe yarar mı?
  13. Fatura garanti belgesi yerine geçer mi?
  14. Telefonumun kaç ay garantisi kaldı Xiaomi?

Samsung telefonun garantisi ne kadar kaldı?

Samsung telefonlarında model numarasına “Ayarlar –> Cihaz Hakkında” bölümünde ulaşabiliyorsunuz. 3- Samsung telefon garanti sorgulama işlemi sırasında en çok ihtiyacınız olan bilgi ise IMEI numarası. Cihazınızın IMEI numarasını, arama tuşları ile *#06#* numarasını tuşlayarak öğrenebiliyorsunuz.

Samsung garanti nereden sorgulanır?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

IMEI garanti sorgulama mi?

Cihazınızın garanti durumu hakkındaki bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bilgi: IMEI numarasını *#06# tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

Garanti süresi ne zaman başlar?

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Cep telefonun ne zaman alındığını öğrenme?

Bir telefonun satın alma tarihini bulmak için başka bir olası yöntem IMEI numarsıdır. Üreticinin resmi web sitesi üzerinden IMEI numaranızı girerek telefonunuz hakkındaki pek çok bilgiye erişebilir ve onun hala garanti kapsamında olup olmadığını görebilirsiniz. . Tüm markaların bu imkanı sunmadığını söylememiz gerekir.

Samsung televizyonlarda garanti süresi ne zaman başlar?

Garanti süresi ürünün tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar.

Xiaomi Telefon hangi garanti sorgulama?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.

Arçelik garanti süresi ne zaman başlar?

Ürününüzün garantisi küçük ev aletlerinde ve elektronikte fatura kesim tarihinden itibaren beyaz eşyalarda ise kurulumdan sonra başlar. Küçük Ev Aletleri kategorisinde ürünleriniz 2 Yıl Arçelik garantisi altındadır. Beyaz Eşya, Ankastre fırın ve TV ürünlerinde ise standart olarak 3 Yıl Arçelik garantisi altındadır.

iPhone telefonu ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda satın alma geçmişinizi görme. Ayarlar uygulamasını açın. Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.

Samsung telefonun hangi yıla ait olduğunu öğrenme?

Samsung telefonunuzun modelini öğrenebilmeniz için firma oldukça kısa bir yol geliştirmiştir. Cihazınızda *#1234# yapmanız yeterlidir. Telefonunuzun marka ve modeli ekrana yansıyacaktır.

Bosch garanti süresi ne zaman başlar?

Bosch kombi garanti sorgulama ve uzatma işlemi için 444 24 74 Bosch Termoteknoloji Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz. Bosch kombi garanti süresi ne zaman biter? Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 3 senedir.

Fatura olmadan garanti belgesi işe yarar mı?

Fatura Garanti Belgesi Yerine Geçmemektedir. Belirtmek gerekir ki üretici, imalatçı ve ithalatçı ürettiği ya da ithal ettiği mal için mutlaka Garanti Belgesi almak zorundadır.

Fatura garanti belgesi yerine geçer mi?

''Faturanız garanti belgesi yerine geçer" aynen doğrudur. Faturanız olduğu sürece herhangi bir sorun yaşamanız söz konusu değil.

Telefonumun kaç ay garantisi kaldı Xiaomi?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.