Yay burcu hangi burçlarla iyi anlaşır?

İçindekiler:

  1. Yay burcu hangi burçlarla iyi anlaşır?
  2. Aralığın 8 i ne burcu?
  3. 8 Aralık 2007 hangi burç?
  4. Yay erkeği nasıl olur?
  5. Yay burcu hangi burçlarla aşk yaşar?
  6. 12 ayın 8 i hangi burç?
  7. 08 Temmuz hangi burç?
  8. Yay erkeği kadında ne arar?
  9. Yay kiminle evlenmeli?
  10. 12 ay burcu nedir?
  11. 12.12 burç hangisi?

Yay burcu hangi burçlarla iyi anlaşır?

Yaylar dostluğa ve arkadaşlığa oldukça önem verirken ateş elementinin ardından hava grubundan olan burçlarla da iyi anlaşabiliyor. Bu nedenle yay burcu kadınlarının ikizler, terazi ve kova burçlarıyla iyi ilişkileri olabiliyor.

Aralığın 8 i ne burcu?

Doğduğunuz anda güneşin açısı burcu belirlemektedir. 24 Kasım ile 22 Aralık arasında kalan günler yay burcuna aittir. 8 Aralık tarihi 24 Kasım ile 22 Aralık arasında kalan bir tarihtir. 8 Aralık tarihinde dünyaya gelen bir kişi yay burcudur.

8 Aralık 2007 hangi burç?

8 Aralık gününde doğmuş olanlar Yay Burcudur. 22 Kasım ile 21 Aralık tarihleri arasında doğmuş olan herkes Yay Burcuna mensuptur.

Yay erkeği nasıl olur?

Yay Burcu Erkeği ve Özellikleri
  • Kültürlü ve bilgilidir!
  • İyi niyetli ve cana yakındır!
  • Kapalı ortamda kalmaktan hoşlanmaz!
  • Çok iyi bir dosttur!
  • Fazlasıyla dürüst ve doğrucudur!
  • Para harcamayı sever!
  • Özgürlüğüne düşkündür!

Yay burcu hangi burçlarla aşk yaşar?

Özgürlüğüne düşkün Yaylar'la anlaşmak pek kolay değildir. Burçlar arasında onları en iyi anlayıp, isteklerine karşılık verecek insanlar, Koç, İkizler ve Kova'dan çıkacaktır. Teraziler de Yaylar için ideal eş adaylarıdır.

12 ayın 8 i hangi burç?

12 Aralık tarihi Yay burcudur. 22 Kasım ve 21 Aralık tarihleri arasında doğan herkes Yay burcuna mensuptur. Yay burcu ateş grubundan bir burçtur.

08 Temmuz hangi burç?

8 Temmuz'da dünyaya gelenler Yengeç burcu olmaktadır. Yengeç burcu 22 Haziran – 23 Temmuz tarihleri aralığını kapsamaktadır.

Yay erkeği kadında ne arar?

Dürüst ve açık sözlü kadınlardan hoşlanırlar, hileci ve yapmacık olduğunu düşündüğü kadınlardan uzak dururlar. Yay burcu erkekleri eğlencelidirler ve eğlenmeyi çok sever. Enerjiklerdir spora çok düşkünlerdir.

Yay kiminle evlenmeli?

Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu Yay-Koç =Cinsel uyuma bağlı olarak ilişki ve evlilik olumlu yürüyecektir. Yay-Boğa=Uzun süreli bir ilişki ve evlilik için büyük çabalar gerekmektedir. Yay-Yengeç=Sevgili yerine iyi dost olabilirler. Yay-Başak=.İlişki ve evlilikte taraflar birbirini sıkıcı bulabilir.

12 ay burcu nedir?

Aralık ayında doğanlar Yay veya Oğlak burcu olabilirler. Aralık ayında doğanlar 2 farklı burca sahip olabilirler. 1 Aralık ve 21 Aralık tarihleri arasında doğanların burcu Yay burcudur. 22 Aralık - 31 Aralık günü doğanların burcu ise Oğlak burcudur.

12.12 burç hangisi?

12 Aralık tarihi Yay burcudur. 22 Kasım ve 21 Aralık tarihleri arasında doğan herkes Yay burcuna mensuptur. Yay burcu ateş grubundan bir burçtur.