İnteraktif eğitim ne demek?

İçindekiler:

  1. İnteraktif eğitim ne demek?
  2. İnteraktif video online eğitim nedir?
  3. İnteraktif düşünce nedir?
  4. İnteraktif ortam ne demek?
  5. Interaktif dizi ne demek?
  6. Interaktif televizyon sistemi nedir?
  7. Interaktif video ne demek?
  8. Eğitim videosu nedir?
  9. Interaktif hesap ne demek?
  10. Interaktif sergi ne demek?
  11. Interaktif sunum ne demek?
  12. Netflix interaktif dizi ne demek?
  13. Interaktif film oyunu ne demek?
  14. Etkileşimli Televizyon nedir?
  15. Interaktif ilişki nedir?
  16. Hesaptan aktarim interaktif ne demek?
  17. Interaktif müze nedir?
  18. Interaktif görsel sunum ne demek?
  19. Interaktif muze nedir?
  20. Netflixte hangi içerikler var?

İnteraktif eğitim ne demek?

İnteraktif öğrenme, sosyal etkileşim yoluyla öğrencilerin katılımını sağlamaya dayalı eğitime verilen isimdir. ... Derslerde aktif ve etkileşimli öğretim yöntemlerini kullanarak, öğretmen öğrencilerin öğrendiği bilgiyi maksimum seviyeye çıkarır.

İnteraktif video online eğitim nedir?

İnteraktif video ile sıradan eğitimlerde uygulanan kurgu ile beklenen hedefleri senaryolaştırarak eğitim videoları oluşturmak artık mümkün. İnteraktif video, eğitimlerin izlenme ve katılım oranlarını artırarak öğrenme sürecini hızlandırır ve öğrencinin üzerinde odaklanması gereken alanları belirlemesine yardımcı olur.

İnteraktif düşünce nedir?

Etkileşimlilik, yanıtlayabilirlik kavramı ile benzeşmektedir ve bir iletinin geçmiş iletilerin yanı sıra aralarındaki bağıntılara da hangi derecede bağımlı olduğunun incelendiği iletişim sürecidir.Bir iletişim terimi olarak interaktif, birbirini karşılıklı olarak etkileme yoluyla iletişime geçmeyi ifade eder.

İnteraktif ortam ne demek?

Kısaca interaktif kelimesi, sanal dünya ortam ve uygulamalarının etkileşimli hale dönüşmesi şeklinde ifade edilebilir. En azından günümüzde şimdilik bu anlamda popüler olarak ifade edilmektedir. Birçok kurumun interaktif uygulamasını sanal mecralarda görmeniz çok olası bir durum haline dönüşmüştür.

Interaktif dizi ne demek?

Hikayenin sadece izleyici değil, belirleyicisi ol. İnteraktif diyerek belirtildiği gibi bizim hikayeye müdahale edebildiğimiz oyunlaştırılmış diziler diyebiliriz kabaca.Genelde başrolün yerine geçtiğimiz ve önümüze çıkan diyaloglardan birini seçip hikayeyi kendi istediğimiz gibi yönlendirebildiğimiz yapımlardır.

Interaktif televizyon sistemi nedir?

etkileşimli televizyon da denmektedir (itv) sayısal televizyon yayıncılığında televizyonun pctvye dönüşmesidir. uzaktan kumanda ile televizyonda kamera açılarıyla oynayabilmek, banka işlemleri yapabilmek gibi bir takım uzay çağı aktivitelerini izleyiciye sunar.

Interaktif video ne demek?

İnteraktif videolar, videoyu izleyen kişinin videoda görünen aktörlerin veya karakterlerin eylemlerine dayanarak bir sonraki adımda ne olacağına karar vermelerini sağlar. Bu aynı zamanda, hikayenin farklı yollar izlemesini ve farklı seçimlerin nasıl farklı sonuçlara sahip olduğunu izleyiciye göstermeyi sağlar.

Eğitim videosu nedir?

Eğitim videoları genelde kurumsal firmaların çalışanlarına yönelik hazırlanır. ... Eğitim videolarının çoğu animasyon ve green screen çekimler ile oluşturulur. Videoların amacı ise eğitim ve interaktif öğrenmeyi bir araya getirerek başarı sağlamaktır.

Interaktif hesap ne demek?

İnteraktif Bankacılık, müşterilerimize para çekme dışındaki her türlü bankacılık işlemlerini şubeye gitmeksizin, evden veya iş yerinden yorulmadan, zahmetsizce yapabilme olanağını sağlayan bir hizmetimizdir.

Interaktif sergi ne demek?

Farklı materyallere ısı verilerek kullanıcının ısı iletim farklarını gördüğü bir sergidir.

Interaktif sunum ne demek?

İnteraktif sunum da temel amaç teknolojiyi yapılacak sunuma dahil ederek, karşı tarafa daha fazla bilgi ve daha etkili bir şekilde transfer edilmesini sağlamaktır. Türkçe ifadesi etkileşimcilik anlamına gelen İnteraktif gelişen teknoloji ile birlikte daha fazla popüler olan bir terim olmuştur.

Netflix interaktif dizi ne demek?

İnteraktif içerikler, Netflix deneyiminiz için sunulan eğlenceli bir yoldur. Her bir içerikte, karakterler adına tercihler yapar ve hikâyeyi siz yönlendirirsiniz. Her bir tercih farklı bir maceraya kapı açar, böylece tekrar tekrar izleyebilir ve her defasında yeni bir hikâye görebilirsiniz.

Interaktif film oyunu ne demek?

İnteraktif video/filmlerde ise izleyici ve içerik birlikte hareket etme şansı yakalar. Çeşitli araçlar kullanılarak izleyiciyi, içeriğin sahip olduğu hikaye üzerinde belli bir düzeyde söz sahibi konumuna getirilir.

Etkileşimli Televizyon nedir?

Etkileşimli televizyon; televizyon izleyicisinin etkin olduğu, neyi, ne zaman ve nasıl izleyebileceği üzerinde kontrol sağlayabildiği, ileti akış yönünü ve iletişim rollerini değiştirebildiği gelişmiş bir televizyon izleme deneyimidir.

Interaktif ilişki nedir?

İnteraktif, yanıt verme kavramına benzer ve bir mesajın geçmiş mesajlara bağlılık derecesinin ve aralarındaki ilişkinin belirlendiği bir iletişim sürecidir. İletişim terimi dışında, birbirlerini karşılıklı olarak etkileyen nesneler için de kullanılır.

Hesaptan aktarim interaktif ne demek?

İnteraktif Bankacılık, müşterilerimize para çekme dışındaki her türlü bankacılık işlemlerini şubeye gitmeksizin, evden veya iş yerinden yorulmadan, zahmetsizce yapabilme olanağını sağlayan bir hizmetimizdir.

Interaktif müze nedir?

İnteraktif müzeler insanların dokunarak, objeleri büyültüp küçülterek veya döndürerek ince ayrıntısına kadar inceleyip, o çağın içerisinde gezinti yaparak gerektiğinde geçmiş çağlardaki bir köyde ya da orada yaşamış insanlarla fotoğraf çektirerek ziyaretçilerin o çağda yaşarcasına gezme dokunma imkanı sunmaktadır.

Interaktif görsel sunum ne demek?

Etkileşimli sunum yazılımı, metinlerin, görüntülerin ve videoların tek bir sunuya entegre edilmesini sağlar. Verileri, kitlenin bir göz atmaya istekli olduğu, görsel olarak iyi görünen bilgilere dönüştürmenin etkili yoludur!

Interaktif muze nedir?

İnteraktif müzeler insanların dokunarak, objeleri büyültüp küçülterek veya döndürerek ince ayrıntısına kadar inceleyip, o çağın içerisinde gezinti yaparak gerektiğinde geçmiş çağlardaki bir köyde ya da orada yaşamış insanlarla fotoğraf çektirerek ziyaretçilerin o çağda yaşarcasına gezme dokunma imkanı sunmaktadır.

Netflixte hangi içerikler var?

Netflix'te Popüler
  • La casa de papel.
  • Lucifer.
  • Squid Game.
  • Into the Night.
  • Atiye.
  • Élite.
  • Aşk 101.
  • Peaky Blinders.
Daha fazla öğe...