2021 balık burcunu neler bekliyor?

İçindekiler:

  1. 2021 balık burcunu neler bekliyor?
  2. Balık burcu neleri sevmez?
  3. Jüpiter 2021 de hangi Burcta?
  4. Balık burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?
  5. Balık burcu hangi burçla aşk?

2021 balık burcunu neler bekliyor?

Balık burcu 2020'ye göre daha özgür ve başarılı bir yıla giriş yapıyor. 2021 yılı başlangıçta size karışık gelebilir. Yılın başında, yönetici gezegeniniz Jüpiter sizlerin 11. evinizde hareket edecek. ... Bu süreç Nisan 2021'in sonuna kadar devam edebilir ve ardından gelir akışınız artabilir, bir istikrar kazanabilir.

Balık burcu neleri sevmez?

Balık burçları anlaşmazlıklardan asla hoşlanmaz. Uyumlu olmalarıyla bilinen Balık burçlarının sevmedikleri şeyler arasında anlaşmazlıkları sayabiliriz. Balık burçlarının sevmedikleri bir başka şey katı kurallar ve disiplindir. Hassas Balık burçları için kendilerine hassasiyet gösterilmesini bekleyebilir.

Jüpiter 2021 de hangi Burcta?

' derseniz, 14 Mayıs- 28 Temmuz aralığında kısa transitine başlayan Jüpiter daha sonra retro yaparak, yani geri giderek Kova burcu yolculuğuna devam edecek. 29 Aralık 2021 – arasındaki Jüpiter Balık burcu seyahatinin bir ön hazırlığı diyebiliriz. Jüpiter doğum haritamızın koruyucu gücüdür.

Balık burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?

Balık burcu kadınları merhametli ve çok duygusaldırlar. Bu nedenle de hayatta hep vicdanlı ve duygusal olan yengeç burçlarıyla çok iyi anlaşırlar. ... Bunun içinde akrepler ve balık kadını birbirleriyle çok iyi anlaşırlar. Balık burcu kadınının anlaştığı bir diğer burç ise başak burçlarıdır.

Balık burcu hangi burçla aşk?

Balık burcu aşk hayatı içinde Oğlak burcu ile çok iyi anlaşır. İşte ideal bir çift.