Erdemlide nerede denize girilir?

İçindekiler:

  1. Erdemlide nerede denize girilir?
  2. Mersinin en güzel plajı hangisi?
  3. Yapraklı Koy Plajı Ücretli mi?
  4. Yapraklı Koy paralı mı?
  5. Yapraklı Koy denizi nasıl?
  6. Mersin Boğsak kaç kilometre?
  7. Silifkeden Boğsak koyuna nasıl gidilir?
  8. Mersin Mezitli denize girilir mi?
  9. Mezitli denizi temiz mi?
  10. Yapraklı Koy hangi ilçede?
  11. Mersin Yapraklı Koy nasıl bir yer?

Erdemlide nerede denize girilir?

Erdemli'de kendinizi yabancı hissetmeyeceğiniz keyifli bir tatil geçireceğiniz konaklama seçeneklerini sizin için Erdemli otelleri fiyat sayfamızda listeledik.
  • Kızkalesi Plajı ...
  • Ayaş Plajı ...
  • Kocahasanlı Halk Plajı ...
  • Limonlu Halk Plajı ...
  • Tömük Halk Plajı ...
  • Erdemli Beachleri. ...
  • Altun Beach Cafe. ...
  • Mavi Beyaz Butik Otel & Beach.

Mersinin en güzel plajı hangisi?

Susanoğlu Plajı, Mersin plajları arasında en çok tercih edilenlerden. Silifke ilçesinde bulunan mavi bayraklı Susanoğlu Halk Plajı, Atakent Mahallesinde yer alıyor.

Yapraklı Koy Plajı Ücretli mi?

Akdeniz'in mavi ve serin sularında hem gönlünce eğlenmek hem de dinlenmek istiyorsanız Yapraklı Koy Plajı'nı ziyaret etmelisiniz. Giriş ücreti ödemeyeceğiniz Yapraklı Koy Plajı'nda ziyaretçilere sunulan imkânlara bir göz atalım…

Yapraklı Koy paralı mı?

Akdeniz'in en soğuk suyuna sahip olan Yapraklı Koy Plajı'nın yaz sıcaklarından kaçmak için en uygun rota olduğunu söyleyebiliriz. ... Kişi başı 30 TL ödeyerek yararlanabileceğiniz VIP Fileli Şezlong hizmetinin yanında plajda bir de deniz sonrası keyfiniz için tasarlanmış piknik masaları bulunmakta.

Yapraklı Koy denizi nasıl?

Koy, Doğal havuz görünümdedir. Koy'un farklı yerlerinde kaynak suyu çıkmaktadır. Bu yüzden Deniz suyu gibi çok fazla tuzlu değildir. Kaynak suyunun karışmasından dolayı suyu biraz soğuktur.

Mersin Boğsak kaç kilometre?

Mersin bogsak adasi arası mesafe : 123 kilometre. Mersin bogsak adasi arası süre : 1 saat 48 dakika.

Silifkeden Boğsak koyuna nasıl gidilir?

Boğsak Koyu Ulaşım Silifke'den yaklaşık 18 km Antalya istikametine doğru ilerledikten sonra D-400 üzerinden bölgeye ulaşmak için Boğsak yol ayrımını takip etmek gerekiyor. Boğsak Yol ayrımından 2 km ilerlediğinizde harika bir manzaraya ulaşıyorsunuz. Sahil boyunca aracınızla ilerleyerek uygun park yeri bulabilirsiniz.

Mersin Mezitli denize girilir mi?

Mezitli'nin Deniz Mahallesi'nde yer alan Tece Halk Plajı, bölgede tercih edilen başlıca plajlardan birisidir. Sahil uzunluğunun 300 metre olduğu plajda, yaklaşık olarak 60 metre kadar genişlikte kumsal alan bulunmaktadır. ... Tece Halk Plajı'na giriş ücretsizdir.

Mezitli denizi temiz mi?

Mersin'in dört merkez ilçesinden bir, olan ve denize kıyısı olan Mezitli, yaz tatilini Akdeniz'de geçirmek isteyenler için son derece uygun bir yerdir. Mezitli ilçe sınırları içerisinde yer alan plajlar oldukça temizdir. Masmavi suya sahip olan plajlar özellikle hafta sonlarında oldukça kalabalık olmaktadır.

Yapraklı Koy hangi ilçede?

Yapraklı, Çankırı ilinin bir ilçesidir. Merkez belediyesi dışında 3 belde, 39 köy ve 3 mahalleden oluşmaktadır.

Mersin Yapraklı Koy nasıl bir yer?

Akdeniz'in en soğuk suyuna sahip olan Yapraklı Koy Plajı'nın yaz sıcaklarından kaçmak için en uygun rota olduğunu söyleyebiliriz. Şehir hayatının yoğunluğundan uzaklaşıp, sakinlik isteyenler için adeta biçilmiş kaftan olan Yapraklı Koy Plajı size huzur, keyif ve konforu bir arada sunuyor.