World Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. World Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Yapı Kredi kartı başvurum nerede?
  3. Yapı Kredi ek kart nasıl alınır?
  4. Kredi kartı hemen çıkar mı?
  5. Yapı Kredi Cepten kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
  6. Yapikredi ek kart nedir?
  7. Ek kart limiti ne kadar oluyor?

World Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

4 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak kredi kartı başvurunu yapabilir ve başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Yapı Kredi kartı başvurum nerede?

Akıllı Takip sayesinde, Bireysel İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi veya Kredi Kartı başvurularınızın durumunu, yapikredi.com.tr'ye tıklayarak internet şubemiz üzerinden, Başvurular ve Krediler menüsü altından Başvuru İzleme bölümüne tıklayarak yada 4407'ye SMS göndererek öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi ek kart nasıl alınır?

Sevdiklerinizin de Crystal ayrıcalıklarından yararlanabilmesi için ek kart başvurusunu aşağıdaki kanallardan yapabilirsiniz:
  1. Yapı Kredi şubelerinden,
  2. Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden,
  3. 4 / 08 Yapı Kredi VIP Line'dan.
  4. EKKART yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 4454'e SMS göndererek.

Kredi kartı hemen çıkar mı?

İkamet edilen il ve ilçeye göre kredi kartının ulaşma süresi değişkenlik göstermekle birlikte yaklaşık 3 ila 10 gün arasında kredi kartı sahibine ulaşır. Ayrıca şube üzerinden teslim veya online kullanıma açma gibi alternatiflerle bazı bankalar aynı gün içerisinde kredi kartını kullanıma açıp teslim edebiliyor.

Yapı Kredi Cepten kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bireysel ihtiyaç kredisi başvurularınızı hemen başvur butonuna tıklayarak, internet şubesi, SMS veya tüm Yapı Kredi ATM'leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için BIREYSEL (Boşluk) TCKN (Boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411'e gönderebilirsiniz.

Yapikredi ek kart nedir?

Ek kart, bir kredi kartına bağlı olarak çıkarılan ancak kart numaraları farklı olduğu için ayrı bir kredi kartı olarak kullanılan finansal bir kart üründür. Ek kart sahibi olmak için 18 yaşından büyük olmak gerekir.

Ek kart limiti ne kadar oluyor?

Ek kart limiti, kredi kartı limiti üzerinden belirlenir. Örneğin ana kartınızın limiti üç bin lira ise ek kartınızda da bin lira limit olabilir. Bu da limitlerin iki bin ile bin lira şeklinde bölüneceğini gösterir. Kredi Kartı limitine göre ek kart limiti kullanıcının kendisi tarafından belirlenebilir.