TV+ ücretli midir?

İçindekiler:

  1. TV+ ücretli midir?
  2. TV Plus'a nasıl giriş yapılır?
  3. Turkcell tv laptop nasıl izlenir?
  4. TV+ kaç TL?
  5. TV Plus Smart TV ücretli mi?
  6. TV Plus kumanda nasıl kullanılır?
  7. TV+ Kayıt Nasıl Yapılır?
  8. Superonline ile TV izlenir mi?

TV+ ücretli midir?

Temel TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 9.99 TL. Premium TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 14.99 TL. Yıllık Giriş TV+ Paketi (Özel 5 GB internetle beraber): Aylık 9.90 TL (12 ay taahhütlüdür) Yıllık Premium TV+ Paketi (Özel 10 GB internetle beraber): Aylık 12.90 TL (12 ay taahhütlüdür)

TV Plus'a nasıl giriş yapılır?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Turkcell tv laptop nasıl izlenir?

TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm cihazlarda, Android (5.0 ve üzeri) cihazlarda desteklenmektedir. Bilgisayardan izlemek için Internet Explorer 9 (Windows7 ve üzeri), Firefox v40 ve üzeri (Windows 7 ve üzeri), Yandex v15 ve üzeri, Google Chrome v42 ve üzeri(Windows7 ve üzeri)* kullanabilirsiniz.

TV+ kaç TL?

Kurumsal Giriş TV+ 30 GB Paketi : 52,99 TL/ay. Yepyeni Canlı TV+ 5 GB Paketi : 14,9 TL/ay. Yepyeni Canlı TV+ 10 GB Paketi : 24,9 TL/ay.

TV Plus Smart TV ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

TV Plus kumanda nasıl kullanılır?

Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz. Kumandanızı televizyonunuza doğru tutarak, Kolay kurulum listesinde televizyonunuzun markası için belirtilen tuşa televizyonunuz kapanıncaya kadar basılı tutunuz.

TV+ Kayıt Nasıl Yapılır?

TV kanalını izlerken kayıt «(R)» tuşuna basarak veya TV rehberi ekranında seçtiğiniz programın üzerine geldiğinizde çıkan menüdeki «Kaydet» seçeneği ile kaydetme işlemini başlatabilirsiniz. Kaydetme seçeneklerinden 'Süreli Kayıt', 'Diziyi Sezon Kaydetme' veya 'Programın Sonuna Kadar Kaydet'ten birini seçebilirsiniz.

Superonline ile TV izlenir mi?

Evde TV+ ... TV+ kutusu ile yayınları izleyebilmek için Turkcell Superonline Fiber İnternet müşterisi olmanız gerekmektedir.