Sözleşmeli öğretmenler ne zaman tercih yapacak?

İçindekiler:

  1. Sözleşmeli öğretmenler ne zaman tercih yapacak?
  2. Öğretmen tercihleri başladı mı?
  3. Meb e imza başvuru nasıl yapılır?
  4. Öğretmen tercih yerleri ne zaman açıklanacak?
  5. Atamalar ne zaman belli olacak?

Sözleşmeli öğretmenler ne zaman tercih yapacak?

20 bin öğretmen ataması tercihleri 29 Ağustos -2 Eylül arasında yapılacak. Sonuçlar 3 Eylül'de açıklanacak. Bakanlık 2021 Mart Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Duyurusu ile ilgili takvimde değişiklik yaptı.

Öğretmen tercihleri başladı mı?

Öğretmen adayları, 2 Eylül'e kadar tercihlerini yapabilecek. ... Bakanlık, 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması için tercihlerin 29 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde yapılacağını açıkladı. 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması için tercih süreci başladı. Adaylar, tercihlerini e-devlet üzerinden yapacak.

Meb e imza başvuru nasıl yapılır?

ELEKTRONİK İMZA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? https://portal.kamusm.gov.tr/bp/meb.go sitesine girerek giriş ekranına geliniz. Giriş ekranında sizden istenen bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde giriniz. Bu alanda, yukarıda size 5 karakterden oluşan yazı resim verilecektir.

Öğretmen tercih yerleri ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercihler bugün sona eriyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları 3 Eylül tarihinde açıklanacak.

Atamalar ne zaman belli olacak?

Takvime göre, ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 2021 atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sonuçları ise 'de açıklanacak.