Ücretsiz kim aramış Turkcell?

İçindekiler:

  1. Ücretsiz kim aramış Turkcell?
  2. Telefon kapalıyken kim aramış uygulaması?
  3. Turkcell telefon meşgulken kim aramış?
  4. Kim Arıyor ekstra?
  5. Turkcell konuşurken gelen aramayı görme nasıl yapılır?
  6. Kimin aradığını söyleyen uygulama?
  7. Telefon meşgulken kim aradı?
  8. Telefonla konuşurken başka birinin aradığını nasıl görebilirim?
  9. Arayan numara kime ait?
  10. Arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenme?
  11. Telefonla konuşurken arayanı görme nasıl yapılır?
  12. Konuşurken gelen aramayı nasıl görebilirim?
  13. Arayan kişinin ismini söyleme nasıl yapılır?

Ücretsiz kim aramış Turkcell?

Sizi arayan numaranın kime ait olduğunu bilmek isterseniz, gelen KimAramış mesajını, üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan 2200'a ücretsiz gönderebilirsiniz. Böylelikle Bilinmeyen servisi ile arayan kişinin telefon numarasının kayıtlı olduğu AD - SOYAD bilgisi cebinize 4.50 TL'ye gelir.

Telefon kapalıyken kim aramış uygulaması?

ArayanıBil servisi sayesinde, telefonunuz kapalıyken, ya da hatta telefonunuz açık olduğu halde aranmak istemediğinizde sizi kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını telefonunuza gelecek bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz.

Turkcell telefon meşgulken kim aramış?

KIMARIYOR yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Servisiniz aktiflendikten sonra meşgulken çağrı aldığınızda, cebinize KimArıyor mesajları gelmeye başlayacaktır.

Kim Arıyor ekstra?

EKSTRA yazıp 2200'a göndererek, ulaşılamıyorken sizi kimin, ne zaman, kaç kez aradığını gösteren SMS'leri almaya başlayabilirsiniz.

Turkcell konuşurken gelen aramayı görme nasıl yapılır?

DAHA FAZLA
  1. Eğer kullandığınız cep telefonu “Çağrı Bekletme” özelliğini destekliyorsa bu servisi aktif hale getirmek için telefonunuzun menüsünü de kullanabilirsiniz.
  2. Menüde böyle bir seçenek yoksa *43# ara tuşuna bastığınızda çağrı bekletme çalışır, #43# ara tuşuna bastığınızda da “Çağrı Bekletme”yi kapatmış olursunuz.
Daha fazla öğe...

Kimin aradığını söyleyen uygulama?

Ücretsiz UpCall uygulaması bilinmeyen numaralar için aradığınız pratik ve güvenli çözüm! UpCall ile rehberinizde olmayan bir numaradan arama geldiğinde, telefonunuz çalarken arayanın kim olduğunu öğrenebilir, bilinmeyen bir numarayı sorgulayıp, aramak istediğinize kişiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Telefon meşgulken kim aradı?

Telefonum konuşurken arayanı görme özelliği nasıl açılır? Telefon meşgulken arayanı görme özelliğinin yani çağrı bekletme ayarlarını açmanın yöntemi ise oldukça basittir. Telefon üzerinden *43# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Telefonla konuşurken başka birinin aradığını nasıl görebilirim?

Telefonun Rehber uygulamasına gelerek ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın. Ardından açılan menü içerisinden Ayarlar seçeneğini seçin. Sonra arama ayarları sayfasında bulunan Diğer Ayarlar butonunu seçerek karşınıza çıkan sayfada “Arama Bekletme” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz.

Arayan numara kime ait?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenme?

Hangi operatörü kullanıyorsanız, o operatöre sizi arayan kişinin numarasını mesaj atarak öğrenebilirsiniz. Yahut bilinmeyen numaralar servisi olan 118 80'i arayarak da öğrenme imkânı bulabilirsiniz.

Telefonla konuşurken arayanı görme nasıl yapılır?

Telefonun Rehber uygulamasına gelerek ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın. Ardından açılan menü içerisinden Ayarlar seçeneğini seçin. Sonra arama ayarları sayfasında bulunan Diğer Ayarlar butonunu seçerek karşınıza çıkan sayfada “Arama Bekletme” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz.

Konuşurken gelen aramayı nasıl görebilirim?

Telefon meşgulken arayanı görme özelliğinin yani çağrı bekletme ayarlarını açmanın yöntemi ise oldukça basittir. Telefon üzerinden *43# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Arayan kişinin ismini söyleme nasıl yapılır?

Arayanın adını veya numarasını duyurmak için Arayan Kimliği duyurusunu açın.
  1. Cihazınızda Telefon uygulamasını açın.
  2. Diğer Ayarlar Arayan kimliği duyurusu. Arayan kimliğini duyur'a dokunun.
  3. Bir seçim yapın: Her zaman. Yalnızca mikrofonlu kulaklık kullanılırken. Hiçbir zaman.