Fall Guys nasıl satın alınır?

İçindekiler:

  1. Fall Guys nasıl satın alınır?
  2. Fall Guys Mobile kaç TL?
  3. Fall Guys hangi tuşlarla oynanır?
  4. Fall Guys telefondan oynanır mı?
  5. Fall Guys kaç kişi girebilir?
  6. Fall Guys kaç kişi oynuyor?

Fall Guys nasıl satın alınır?

Fall Guys nasıl indirilir? (Steam, PC)
  1. Adım #1: Steam uygulamasını açın ve arama çubuğuna Fall Guys yazıp oyun sayfasına gidin. ...
  2. Adım #2: “Sepete Ekle” butonuna tıklayın.
  3. Adım #3: “Kendim için satın al” butonuna tıklayın.
  4. Adım #4: Ödeme bilgilerinizi girin ve satın alma işlemini tamamlayın.
Daha fazla öğe...•BE

Fall Guys Mobile kaç TL?

Fall Guys'ın Steam fiyatı normalde 20 dolar ancak ülkemizde 38 TL gibi uygun bir fiyata satılıyor. PS Store'da ise bu ay boyunca ücretsiz sonrasında da 89 TL olacak.

Fall Guys hangi tuşlarla oynanır?

Oyunda yön tuşlarının yanında ctrl ve shift tuşları da kullanılıyor. Ctrl ile öne doğru kaleci gibi atlıyorsunuz, shift ile bir engeli, nesneyi ya da başka bir düşen adamı tutuyorsunuz. Mekanikler sadece birkaç dakikada alışacağınız derecede kolay. Zaten oyun da en başta kısacık söyleyip geçiyor.

Fall Guys telefondan oynanır mı?

Geçtiğimiz günlerde en çok indirilen PS Plus oyunu ünvanını elde eden Fall Guys, yakın zamanda mobil platformlara gelecek. PC ve oyun konsollarında oyuncularla buluşan Fall Guys, geçtiğimiz günlerde en çok indirilen PS Plus ünvanını elde ederek tarihe geçmişti.

Fall Guys kaç kişi girebilir?

Fall Guys: Ultimate Knockout, görünüşte basit bir oyun gibi dursa da hayli eğlenceli. Şiddet içermeyen ve canlı renkleriyle dikkat çeken oyunda bir tura 60 oyuncuyla başlıyorsunuz ve oyun ilerledikle bu oyuncular elenmeye başlıyor. Bir turda birkaç oyun oynanırken, kalan son kişi ise kazanan oluyor.

Fall Guys kaç kişi oynuyor?

Fall Guys: Ultimate Knockout'un, sadece bir kazanan kalana kadar oynanan ve 60 oyuncuya kadar desteklenen çok oyunculu bir parti oyunu olduğu ifade edildi. Aktarılan detaylara göre; oyuncular, oyunda bir dizi mücadeleye katılıp diğer çevrim içi rakiplerle birlikte vahşi ve engelli parkurlardan geçiyor.