Trafik sigortası nerede yapılır?

İçindekiler:

  1. Trafik sigortası nerede yapılır?
  2. PTT sigorta nasil?
  3. Trafik sigortası internetten yapılır mı?
  4. PTT sigorta nerede yapılır?
  5. Trafik sigortası aylık yapılır mı?
  6. Trafik sigortası ne kadar 2021?

Trafik sigortası nerede yapılır?

Tüm sigorta acenteleri ve sigorta hizmeti veren banka şubelerine giderek ya da internetten kolaylıkla trafik sigortası yaptırılabilir. Acentelerden veya yine internet üzerinden farklı sigorta şirketlerinden teklifler alınabilir.

PTT sigorta nasil?

PTT sigorta, her türlü sigortacılık hizmetini uygun koşullarla sunan PTT'nin sigortacılık hizmetidir. ... Ayrıca 0850 724 77 88 numaralı PTT sigorta işlem merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz. En uygun sigortaya nasıl ulaşırım? Hemen www.pttsigorta.com' a tıklayın ya da size en yakın PTT işyerini ziyaret edin.

Trafik sigortası internetten yapılır mı?

Zorunlu trafik sigortası poliçesi, tüm araçlar için yaptırılması gereken bir sigorta ürünüdür. Online olarak da yaptırılabilen bu sigorta ürününü güvenilir, bilinen ve SSL sertifikası sahibi olan web siteler üzerinden yaptırmak güvenli bir seçenek olacaktır.

PTT sigorta nerede yapılır?

PTT sigorta ürünlerini PTT işyerlerinden alabileceğiniz gibi, online platform olan www.pttsigorta.com adresinden de inceleyebilirsiniz. Ayrıca 0850 724 77 88 numaralı PTT sigorta işlem merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.

Trafik sigortası aylık yapılır mı?

Trafik sigortası da diğer sigorta türlerinde olduğu gibi yıllık olarak yaptırılmaktadır.

Trafik sigortası ne kadar 2021?

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (SEDDK) yayımladığı genelge ile 2021 yılı ocak ayından itibaren primler her ay yüzde 1 oranında artırılacak. Buna göre 2021'de otomobillerde en yüksek primi 4 bin 65 lira ile İstanbul'da, 1. kademedeki sürücüler ödeyecek.