Konya Kelebekler vadisine kaç numaralı otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Konya Kelebekler vadisine kaç numaralı otobüs gider?
  2. Kelebekler vadisine giriş ücreti ne kadar?
  3. Konya Kelebekler Vadisi ücretli mi?
  4. Fethiye Kelebekler Vadisi ucretli mi?
  5. Kelebekler Vadisi Konya Ne zaman gidilir?
  6. Kelebekler Vadisi acik mi?
  7. Konya Kelebekler Vadisi ücreti ne kadar 2021?
  8. Kelebekler Vadisi acık mı?
  9. Kelebekler Vadisi arabayla gidilir mi?
  10. Kelebekler Vadisi'ne nasıl inilir?
  11. Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir 2021?
  12. Kelebekler Vadisi ne zaman açık?
  13. Kelebekler Vadisi cumartesi açık mı?
  14. Kelebekler Vadisi saat kaça kadar açık?
  15. Kelebekler vadisi saat kaçta kapanıyor?
  16. Kelebekler Vadisi Konya ne zaman açılacak?
  17. Arabayla kelebekler vadisine nasıl gidilir?
  18. Kabak Koyu na arabayla gidilir mi?

Konya Kelebekler vadisine kaç numaralı otobüs gider?

“Kültürpark veya Yazır hareket merkezinden 47 numaralı otobüs ile Tropikal Kelebek Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz. Kültürpark'tan hareket eden 47 no'lu otobüs Nalçacı Cad. - Kerkük Cad. - Eski Manifaturacılar - Kent Plaza - Aydınlıkevler ve son olarak İsmail Kaya Caddesi'nde yer alan Tropikal Kelebek Bahçesi'ne ulaşıyor.

Kelebekler vadisine giriş ücreti ne kadar?

Kelebekler Vadisi giriş ücreti ne kadar? Kelebek Vadisi giris ücreti hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin yetişkinler için 17,5 TL, çocuklar için de 7.5 TL olarak belirlenmiştir.

Konya Kelebekler Vadisi ücretli mi?

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi giriş saatleri hafta içi ve hafta sonu 09:00 – 18:00. Konya Tropikal Kelebek Bahçesi giriş ücretleri öğrenci için 7,50 TL iken sivil girişler için 15 TL. Siviller için ücret hafta sonu 17,50 TL olarak belirlenmiştir.

Fethiye Kelebekler Vadisi ucretli mi?

Yani Kelebekler Vadisi'nde kamp ücreti kişi başı 90 TL ve ücreti ödemezseniz orada konaklamanın yolu yok. İndikten sonra ücreti ödemek istemezseniz 17:00'a kadar sahilde takılabilirsiniz. Ardından ya tekneye binip geri dönmek ya da Faralya'ya giden yoldan yukarı çıkmak zorundasınız.

Kelebekler Vadisi Konya Ne zaman gidilir?

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi Ziyaret Saatleri Pazartesi hariç haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz. Saat 10'da açılıyor ve saat 18.30 sularında da kapanıyor. Büyük bir alan olduğu için biraz erkenden gitmenizde fayda var.

Kelebekler Vadisi acik mi?

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi Ziyaret Saatleri Pazartesi hariç haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz. Saat 10'da açılıyor ve saat 18.30 sularında da kapanıyor.

Konya Kelebekler Vadisi ücreti ne kadar 2021?

Konya Kelebekler Vadisi Giriş Ücreti 2021
Hafta İçi giriş ücretiHafta Sonu giriş ücreti
Tam :17,50 TLTam :17,50 TL
Öğrenci: 7,50 TLÖğrenci: 7,50 TL

Kelebekler Vadisi acık mı?

Şehir içi ziyaretçilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ayda 40 bin ziyaretçiye ulaştı. Bahçe, pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 10.00-18.30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kelebekler Vadisi arabayla gidilir mi?

Tekne veya Araç ile ulaşılabilir ama Arabayla bir yere kadar gidebilirsiniz daha sonra yaya olarak devam etmeniz gerekmektedir. Tekne veya Turla Gitmek İçin: Fethiye Ölüdeniz'den tekne ile gidebilirsiniz eğer tekneniz yok ise bir çok Tur şirketi bu yerlere her gün tekne turları düzenlemektedir.

Kelebekler Vadisi'ne nasıl inilir?

Kelebekler Vadisi'ne ulaşmak için öncelikle Fethiye Ölüdeniz'e gelmeniz ardından, Ölüdeniz'den kalkan teknelere binmeniz gerekmektedir. Bu tekne sizi 20 TL karşılığında Ölüdeniz'den alıp Kelebekler Vadisi'ne direk olarak götürüyor. Yaklaşık 25-30 dakikada vadiye varabiliyorsunuz.

Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir 2021?

Kelebekler Vadisi'ne gelmek için Fethiye'ye gelmeniz yeterli. İstanbul, Ankara ve birçok merkezden Fethiye'ye otobüs kalkar. Fethiye'den Vadi'ye ulaşmak için önce otogarın önünden geçen dolmuşlarla Ölüdeniz'e, Ölüdeniz plajından da Vadi servis teknesine binmeniz gerekmektedir.

Kelebekler Vadisi ne zaman açık?

Pazartesi hariç haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz. Saat 10'da açılıyor ve saat 18.30 sularında da kapanıyor. Büyük bir alan olduğu için biraz erkenden gitmenizde fayda var.

Kelebekler Vadisi cumartesi açık mı?

Pazartesi hariç Haftanın her günü ziyarete açık.

Kelebekler Vadisi saat kaça kadar açık?

Konya Kelebekler Vadisi, pazar günü hariç haftanın 6 günü açık.

Kelebekler vadisi saat kaçta kapanıyor?

Pazartesi hariç haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz. Saat 10'da açılıyor ve saat 18.30 sularında da kapanıyor.

Kelebekler Vadisi Konya ne zaman açılacak?

2015 yılında hizmete açtığımız ve bin 600 metrekarelik kelebek uçuş alanı ile Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise sayılı kelebek uçuş alanlarından bir tanesi olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi; metrekaresi gezi alanı olmak üzere toplam metrekarelik kullanım alanına sahiptir.

Arabayla kelebekler vadisine nasıl gidilir?

Kelebekler Vadisi'ne giderken yol üstünde durup, bu manzaraya karşı soluklanın.. Kara yoluyla ulaşmak isterseniz Fethiye Otogar'dan kalkan Faralya minibüslerine binip, Ölüdeniz'i geçtikten sonra Kelebekler Vadisi'nin yukarısında inip, aşağı doğru 1 saat zorlu bir iniş gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kabak Koyu na arabayla gidilir mi?

Kabak Koyu'na Nasıl Gidilir? Kabak koyu, Ölüdeniz'e 17 km, Fethiye'ye 33 km, Kelebekler Vadisi'ne 4 km uzaklıkta yer alıyor. Faralya Köyü'nden (Uzunyurt) yaklaşık olarak 30 dakikalık bir yürüyüşle bölgeye ulaşılabiliyor. ... Koya özel araçla ulaşım için Ölüdeniz, Fethiye merkez ve Faralya rotasını takip etmek gerekiyor.