Trendyol siparis iptal edilince ne olur?

İçindekiler:

  1. Trendyol siparis iptal edilince ne olur?
  2. Trendyol para iadesi kaç gün?
  3. Trendyol satıcı siparişi iptal edebilir mi?
  4. Trendyola nasıl ulaşabilirim?
  5. Iptal edilen ürünün para iade kaç günde yapılır Trendyol?
  6. N11 satıcı siparişi iptal edebilir mi?
  7. Trendyol müşteri temsilcisine nasil ulasabilirim?
  8. Çiçek Sepeti para iade kaç gün?
  9. N11 ürünü iptal ettim parası ne zaman yatar?
  10. Dr para iadesi ne zaman yapılır?

Trendyol siparis iptal edilince ne olur?

Web ve uygulama üzerinden yapılan sipariş, iptal ve iade işlemlerinde Trendyol cüzdan seçeneğini kullanırsanız iptal ve iadeler anında cüzdana yatırılacaktır. Hesabımıza geri iade edilmesini istiyorsak bu işlem 2-10 iş günü sürecektir.

Trendyol para iadesi kaç gün?

İade süresi teslimat tarihinden itibaren 15 gündür. Nasıl İade Ederim? trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.

Trendyol satıcı siparişi iptal edebilir mi?

Selam, senden habersiz iptal edemezler. Yasak hakkın var ancak uğraşmak istersen. Tüketici Hakem Heyeti'ne E-Devlet üzerinden başvur durumu anlat paranı iade ettiklerini söyle. oranla haklı bulunacaksın ve ürünün sana aynı fiyattan verilmesine karar verilecek.

Trendyola nasıl ulaşabilirim?

Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşmak için iletişim numarası 02.

Iptal edilen ürünün para iade kaç günde yapılır Trendyol?

İade edilen ürün inceleme aşamasından geçecektir. Para iadesi ise 2 ile 10 gün arasında hesaba aktarılır. Eğer ürün taksitle alınmışsa ücretin tamamı bankaya Trendyol tarafından ödenir. Ancak banka o ücreti taksit taksit karta yatırır.

N11 satıcı siparişi iptal edebilir mi?

Hesabım > Mevcut Sipariş sayfasından İptal Talep Et butonuna basıp talebinizi mağazaya iletin. Mağaza ürünü kargoya vermediyse iptal talebini onaylar. Eğer ürünü kargoladıysa iptal talebini reddedebilir. İptal talebiniz onaylandıktan sonra ortalama 3 gün içinde para iadesi yapılır.

Trendyol müşteri temsilcisine nasil ulasabilirim?

Trendyol çağrı merkezi çalışma saatleri Trendyol müşteri hizmetleri çalışma saatleri merak ediliyor. Trendyol müşteri hizmetlerine 02 numarasından hafta içi ve hafta sonu 08:30-24:00 saatleri arasında ulaşılabiliyor.

Çiçek Sepeti para iade kaç gün?

İade edilen ücret, bankanıza bağlı olarak 1 - 10 iş günü içerisinde kartınıza yansımaktadır. Havale-EFT ile verilen siparişlerde iade / iptal işleminizin onaylandığı günden sonra 1-10 iş günü içerisinde hesabınıza havale-EFT ile ödeme yapılacaktır.

N11 ürünü iptal ettim parası ne zaman yatar?

Mağaza ürünü kargoya vermediyse iptal talebini onaylar. Eğer ürünü kargoladıysa iptal talebini reddedebilir. İptal talebiniz onaylandıktan sonra ortalama 3 gün içinde para iadesi yapılır.

Dr para iadesi ne zaman yapılır?

Ürününüzü/Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihinden itibaren “Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler” ile ürününüzün/ürünlerinizin kusurlu/arızalı/bozuk olması halleri haricinde- 14 (on dört ) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade ...