E-kurs kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E-kurs kayıt nasıl yapılır?
  2. E-kurs modülüne nasıl girilir?
  3. EBA kurs kayıt nasıl yapılır?
  4. DYK okul başvurusu nasıl yapılır?
  5. EBA kurs öğrenci girişi nasıl yapılır?
  6. Mebbis DYK başvuru nasıl yapılır?
  7. Kurum Kurs başvurusu nasıl yapılır?
  8. DYK kursları ne zaman başlıyor 2022?
  9. DYK kursları hangi sınıflar için?

E-kurs kayıt nasıl yapılır?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

E-kurs modülüne nasıl girilir?

e-Kurs Modülü üzerinden kurs başvurusunda bulunabilirler. Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir. Kurs başvurularını zamanında yapma sorumluluğu öğretmenlere aittir.

EBA kurs kayıt nasıl yapılır?

EBA'nın resmi sitesi www.eba.gov.tr girdikten sonra E-Kurs sekmesini açın. Karşınıza Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönetim Sistemi Girişi gelecek. Buradan öğreciler için eba girişi seçeneğini tıklamanız gerekiyor. Daha sonrasında karşınıza http://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS//giris.jsp adresi gelecek.

DYK okul başvurusu nasıl yapılır?

DYK başvurusu https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

EBA kurs öğrenci girişi nasıl yapılır?

Öğrenim durumunuza göre tıklayarak, Güvenlik Kodunu, TC. Kimlik Numaranızı, Öğrenci numaranızı ve Nüfus Cüzdanı SeriNo veya Cilt No bilgilerinizi girerek giriş yapabileceksiniz.

Mebbis DYK başvuru nasıl yapılır?

MEB EBA üzerinden DYK kurs başvurusu, Millî Eğitim Bakanlığı MEBBİS Kullanıcı Girişi ile yapılıyor. Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir.

Kurum Kurs başvurusu nasıl yapılır?

BAŞVURU NASIL YAPILIR? Okul ve kurum müdürlüğü tarafından e-Kurs Modülü üzerinden kurs merkezi olma başvurusu yapılır. Kurs merkezi müdürlüğünce e-Kurs Modülü üzerinden açılacak kurslar teklif edilir, il/ilçe millî eğitim müdürlüğünün onayı ile açılır.

DYK kursları ne zaman başlıyor 2022?

8, 12 nci sınıflar ile örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik destekleme ve yetiştirme kursları için başvuru tarihi MEB tarafından paylaşıldı. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları 8, 12 ve Mezunlar için 06.09.2021- 10.06.2022 tarihleri arasında yapılacak.

DYK kursları hangi sınıflar için?

Kurslara, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel ortaokullar, imam-hatip ortaokulları, resmi ve özel ortaöğretim kurumları ve açık öğretim kurumlarına devam eden 8'inci ve 12'nci sınıflar ile mezun öğrenciler başvurabilecek. Peki DYK nedir, başvurular hangi tarihte, ne zaman yapılacak?