Xiaomi Türkiye garantisi var mı?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Türkiye garantisi var mı?
  2. Xiaomi Türkiye garantisi hangi servis?
  3. Xiaomi telefonun ne kadar garantisi kaldı?
  4. Telefonun garantisine nasıl bakılır Xiaomi?
  5. Xiaomi distribütör garantili ne demek?
  6. MSA nedir Xiaomi?
  7. Oppo Türkiye garantisi nedir?
  8. Cepport sahibi kim?
  9. Xiaomi Türkiye Fabrika nerede?
  10. Telefonun garantisi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  11. Xiaomi telefonum orijinal mi?
  12. Distribütör firma garantisi ne demektir?
  13. Distribütör garantili ne deme?
  14. MSA hatası nedir Xiaomi?
  15. Xiaomi MSA durduruldu hatası nedir?
  16. OPPO telefonlar kaç yıl garantili?
  17. OPPO garanti sorgulama nasıl yapılır?

Xiaomi Türkiye garantisi var mı?

Türkiye'de hayli sevilen markalardan biri olan Xiaomi, bildiğiniz gibi bu güne kadar resmi kaynaklardan olmasa da Türkiye'de satışı gerçekleşen modeller arasındaydı. ... Yani resmi distribütör aracılığıyla getirilen Xiaomi ürünlerinden alırsanız garanti kapsamında GENPA hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.

Xiaomi Türkiye garantisi hangi servis?

Xiaomi Türkiye yetkili servis telefonları Xiaomi'nin Türkiye'de distribütörü Evofone firması. Yetkili servisi ise Genpa, Evofone ve OUNO . Çoğunlukla Genpa üzerinden onarım yapıldığını belirtelim.

Xiaomi telefonun ne kadar garantisi kaldı?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.

Telefonun garantisine nasıl bakılır Xiaomi?

Teknik Servis altında yer alan Garanti Sorgulama menüsüne girin....Öncelikli olarak http://www.mi.com/verify adresine girilmesi gerekiyor.
  1. Siteye girdiğinizde bu şekilde bir ekranla karşılaşacaksınız.
  2. Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir.
Daha fazla öğe...

Xiaomi distribütör garantili ne demek?

Distribütör garantili cihaz, üretici firma tarafından verilmekte olan bir garantidir. Diğer bir garanti türü de ithalatçı garantili cihazlar olarak karşımıza çıkmaktadır. İthalatçı firma garantili olarak satın aldığınız üründe üretici firmanın herhangi bir rolü bulunmamaktadır.

MSA nedir Xiaomi?

Kaynaklardan gelen son gelişmelere göre Xiaomi marka akıllı telefonların MIUI System Ads. (MSA) yani reklam hizmetleri uygulamasının çöktüğü söyleniyor. ... Xiaomi tarafından açıklanan çözüm yolu; 1) Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet menüsünü açın. 2) WebView uygulamasını bulup üzerine tıklayın.

Oppo Türkiye garantisi nedir?

1. OPPO, Ürünlerin normal kullanım koşullarında malzeme ve işçilik kusurları olmadığını garanti eder ve garanti süresi boyunca (aşağıda tanımlanmıştır) Ürünün ilgili Kullanım Kılavuzuna uygun olarak kullanılması halinde garanti geçerlidir. ... ürünler: Dahili pil, kulaklık, USB kablo,şarj cihazı vb.

Cepport sahibi kim?

Xiaomi'nin en büyük distribütörü Cepport kurucu ortakları Burak ANLAR ve Selim ŞENGÖZ ile Xiaomi'nin Türkiye planlarını konuştuk ve yeni gelecek ürünle ile ilgili de sorular sorduk.

Xiaomi Türkiye Fabrika nerede?

İstanbul'un Avcılar ilçesinde kurulan fabrikanın yılda 5 milyon adet akıllı telefon üretim kapasitesine sahip olacağı bildirildi. Fabrika Salcomp ve Xiaomi ortaklığıyla kuruldu. Toplamda 30 milyon dolarlık yatırımla 14 bin metrekare araziye kurulan fabrika, bugün yapılan törenle resmen açılmış oldu.

Telefonun garantisi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

Xiaomi telefonum orijinal mi?

Yeni bir Xiaomi telefonu aldıysanız ve şüpheniz varsa kendi sitesinden imei veya seri numarası ile kontrol edebilirsiniz. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi IMEI sorgulandıktan sonra orijinaldir damgası geliyor. Sorguladığım imei Mi 8 Pro 8/128 e ait. Fotoğrafta da görebiliyorsunuz global ve orijinaldir diyor.

Distribütör firma garantisi ne demektir?

Distribütör garantili cihaz firmanın resmi olarak Türkiye'de satmış olduğu ve garanti verdiği ürünü içerir. Yani üretici firmanın vermiş olduğu bir garantidir. Diğer bir garanti çeşidi olan ithalatçı garantili cihazlarda satın aldığınız üründe üretici firmanın rolünden söz etmek mümkün değildir.

Distribütör garantili ne deme?

Distribütör garantisi olan ürün Türkiye çapında ve direkt olarak üretici firma aracılığı ile sunulan bir garanti türü olmaktadır. Ayrıca bu ürünü aldığınız yerden de bağımsız olarak bir garanti hizmeti vermekte ve çok daha da geniş bir hizmet kapasitesine sahip olmaktadır.

MSA hatası nedir Xiaomi?

'MSA Durduruldu' hatasının temel nedeni olarak Xiaomi akıllı telefonunuzda yüklü mobil uygulamaların güncellemeleri ile Android işletim sisteminin güncellemeleri arasında yaşanan bir uyumsuzluk olduğu düşünülüyor. Bu nedenle sorunun Google kaynaklı olma ihtimali yüksek.

Xiaomi MSA durduruldu hatası nedir?

Xiaomi MSA durduruldu hatasının çözümü için ilk etapta Google Play Store'dan "Android System WebView" uygulamasını bularak güncelleme yapmak gerekiyor. ... Sorunun devam etmesi halinde Xiaomi'nin resmi internet adresinde yer alan çağrı merkezi aranabilir ya da ilgili satıcıdan teknik destek sağlanabilir.

OPPO telefonlar kaç yıl garantili?

Artık seçili modellerde ekran kırılmasına karşı 1 yıllık garanti kullanıcılara sunulacak. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başlayan Çinli teknoloji devi OPPO, bugün garanti kapsamını genişlettiğini açıkladı. OPPO garanti kapsamı artık seçili modellerde ekran kırılmasını da destekleyecek.

OPPO garanti sorgulama nasıl yapılır?

OPPO cihazınızın garanti durumunu kontrol etmek çok kolaydır. Sadece IMEI'yi girin, ardından doğrulama kodunu girin, Şimdi kontrol et'e dokunun ve garanti durumu görünecektir. Bu kontrol işlemi size, cihazınızın modelini, IMEI numarasını, garanti kapsamı süresini ve geçerli bölgeyi gösterecektir.