Rabia Naz neden öldü?

İçindekiler:

  1. Rabia Naz neden öldü?
  2. Giresun Rabia Naz olayı nedir?
  3. Eynesil Rabia Naz ne oldu?
  4. Müge Anlı Rabia Naz olayını neden kapattı?
  5. Konyadaki Büyükşen cinayeti ne oldu?

Rabia Naz neden öldü?

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz'ın ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu raporunda "genel beden travmasına bağlı omur, pelvis ve ekstremite kemik kırıkları ve gelişen komplikasyonlar" olarak yer aldı ve vücudundaki yaralanmaların "çatıdan düşmeyle mümkün ...

Giresun Rabia Naz olayı nedir?

Eynesil İmam Hatip Lisesi öğrencisi 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan 'de evinin önünde yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Eynesil Rabia Naz ne oldu?

Giresun'un Eynesil ilçesinde evinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın ölümünün üçüncü yılı.

Müge Anlı Rabia Naz olayını neden kapattı?

Rabia Naz'ın ölümü kayıtlara intihar olarak geçmişti. Rabia Naz'ın intihar etmiş olmasının mümkün olmadığını belirten Baba Şaban Vatan, kızının Eynesil Belediye Başkanı AKP'li Coşkun Somuncuoğlu'nun yeğeninin kullandığını aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini söylüyor.

Konyadaki Büyükşen cinayeti ne oldu?

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde günü meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi Metin ve Nejla Büyükşen çifti, evlerine giren kar maskeli saldırgan tarafından vurularak öldürmüştü.