Rıdvan dilmenin karısı kim?

İçindekiler:

  1. Rıdvan dilmenin karısı kim?
  2. Rıdvan Dilmen kaç çocuğu var?
  3. Rıdvan Dilmen kaç doğumlu?
  4. Rıdvan Dilmen şu an ne iş yapıyor?
  5. Rıdvan kanser mi?
  6. Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'de kaç sezon oynadı?
  7. Şeytan Rıdvan kimdir?
  8. Rıdvan Dilmen trt'den ne kadar alacak?
  9. Rıdvan hasta mı?
  10. Rıdvan Dilmen annesi nereli?
  11. Rıdvan Dilmen fenerde kaç gol attı?
  12. Rıdvan Dilmen trt'den kaç para alıyor?
  13. Rıdvan Dilmene neden şeytan diyorlar?

Rıdvan dilmenin karısı kim?

Ayşe Dilmene. 1999–2015 Rıdvan Dilmen/Karı

Rıdvan Dilmen kaç çocuğu var?

Futbol zekası nedeniyle 'Şeytan' lakabıyla anılan eski futbolcu, iki kez evlendi ve iki çocuğu bulunuyor. İşte, Rıdvan Dilmen biyografisi... 1996 yılında futbolu bıraktıktan sonra 1998-1999 sezonunda ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadığı Vanspor'u 1.

Rıdvan Dilmen kaç doğumlu?

15 Ağustos 1962 (59 yıl yaşında) Rıdvan Dilmen/Doğum tarihi

Rıdvan Dilmen şu an ne iş yapıyor?

Futbolcu MenajerSpor yorumcusuSpor Analisti Rıdvan Dilmen/Meslekleri Rıdvan Dilmen 15 Ağustos 1962, Aydın doğumlu Türk Milli eski Futbolcu, Teknik Direktör,Futbol yorumcusudur.

Rıdvan kanser mi?

Dün yaptığı açıklama ile Spor camiasını şoka uğratan Rıdvan Dilmen boynundaki rahatsızlık ve bunun tedavi sürecinin 3-4 aylık bir periyotta olacağını belirtmişti. Durum aslında bu kadar basit olmadığı öğrenildi. Rıdvan Dilmen Kanser hastalığına yakalanmış.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'de kaç sezon oynadı?

Rıdvan Dilmen
Kişisel bilgileri
1980-1983Boluspor41
1983-1987Sarıyer119
1987-1995Fenerbahçe108
Toplam319
22 satır daha

Şeytan Rıdvan kimdir?

Rıdvan Dilmen 15 Ağustos 1962, Aydın doğumlu Türk Milli eski Futbolcu, Teknik Direktör,Futbol yorumcusudur. 15 Ağustos 1962'de, Aydın'ın Mehmet Lütfü Bey ile Makbule Hanım'ın dördüncü ve son çocukları olarak dünyaya gelen Dilmen, spora atletizmle başladı, daha sonra futbola yöneldi.

Rıdvan Dilmen trt'den ne kadar alacak?

TRT Spor'da yayınlanan “%100 Futbol” programında yer alması için Sayın Rıdvan Dilmen'e aylık 60 bin TL teklif edilmiştir.

Rıdvan hasta mı?

Dün yaptığı açıklama ile Spor camiasını şoka uğratan Rıdvan Dilmen boynundaki rahatsızlık ve bunun tedavi sürecinin 3-4 aylık bir periyotta olacağını belirtmişti. Durum aslında bu kadar basit olmadığı öğrenildi. Rıdvan Dilmen Kanser hastalığına yakalanmış.

Rıdvan Dilmen annesi nereli?

Rıdvan Dilmen (d. 15 Ağustos 1962; Nazilli, Aydın) Türk eski millî futbolcu, teknik direktör ve futbol yorumcusu. 15 Ağustos 1962'de, Aydın'ın Nazilli ilçesinde Mehmet Lütfü Bey ile Makbule Hanım'ın dördüncü ve son çocukları olarak dünyaya gelen Dilmen, spora atletizmle başladı, daha sonra futbola yöneldi.

Rıdvan Dilmen fenerde kaç gol attı?

Jübilesinde gol atan ender futbolculardan biri olarak sahadan ayrılan Rıdvan Dilmen, futbol kariyerini, 32'si Fenerbahçe'de olmak üzere, toplam 62 golle tamamladı. 24 kez A Milli forması giyen Rıdvan, bu formayla da, 5 gole imzasını attı.

Rıdvan Dilmen trt'den kaç para alıyor?

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezonda Süper Lig maçlarını yorumlamak için TRT Spor ile anlaşmıştı. Spor yazarı Orhan Yıldırım, TRT'nin Rıdvan Dilmen'e yıllık 8,5 milyon TL vereceğini açıkladı. Buna göre, Dilmen'in TRT'den aylık alacağı para 710 bin liraya karşılık geliyor.

Rıdvan Dilmene neden şeytan diyorlar?

Kemal Dirikan'ın Muğlaspor'u çalıştırdığı dönemde kendisini keşfettiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, oyun içerisindeki zekasından dolayı kendisine böyle bir lakap taktığını aktardı. ... Muğlaspor Teknik Direktörü rahmetli Kemal Dirikan, Nazilli'de beni keşfetmiş ve oyun içerisindeki zekamdan dolayı 'Şeytan gibi' demişti.