PEAQ TV kimin?

İçindekiler:

  1. PEAQ TV kimin?
  2. PEAQ nedir?
  3. Weston TV nerenin malı?
  4. Koenic hangi ülkenin markası?
  5. Vestel hangi markalara tv üretiyor?
  6. Morio LED TV kimin?
  7. Technostar ne malı?
  8. Telefunken tv hangi markanın yan ürünü?
  9. Mario marka kimin?
  10. Telenovela tv kim üretiyor?
  11. Koenic hangi ülke?
  12. Koenıc kimin?
  13. Telefunken hangi firmaya ait?
  14. Telefunken televizyon hangi marka?
  15. TCL Tv'ler nerede üretiliyor?
  16. Mario badescu hangi ülkenin?
  17. Telenova hangi markanın yan ürünü?
  18. Redline hangi markanın yan ürünü?

PEAQ TV kimin?

Peaq, 2007 yılında Media-Saturn-Holding GmbH'nin tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş Imtron GmbH olarak kurulan televizyon, bilgisayar ve elektrikli aletler markasıdır. Imtron Gmbh Almanya merkezlidir.

PEAQ nedir?

MEDIAMARKT Haberleri Teknolojiseverler, Alman teknolojisi markası PEAQ televizyonlara, Türkiye'de sadece MediaMarkt mağazalarından uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. ... PEAQ'ın ulaşılabilir fiyatlı televizyon modellerinin yanı sıra laptop, radyo, Hi-Fi sistem, SSD kart ve kablosuz hoparlör modelleri de bulunuyor.

Weston TV nerenin malı?

Westone Laboratories, Inc. Amerika merkezlidir.

Koenic hangi ülkenin markası?

Koenic, 2007 yılında kurulan Imtron Gmbh bünyesindeki elektrikli aletler, elektrikli el aletleri, elektrikli mutfak aletleri, ölçüm cihazları, ısıtma ve soğutma ürünleri ve pişirme aletleri markasıdır. Imtron Gmbh, Almanya merkezli Media Saturn Holding GmbH'ye aittir.

Vestel hangi markalara tv üretiyor?

Toshiba, JVC, Hitachi, Sharp gibi markalara da üretim yapmaktadır.

Morio LED TV kimin?

Morio, 2018 yılında Mehmet Atmaca tarafından kurulan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesinde üretilen televizyon markasıdır. Ürün yelpazesinde dahili uydu alıcılı led televizyonları, Android Smart TV kutuları yer almaktadır.

Technostar ne malı?

Teknoloji Ve Tasarımı Buluşturan Markalar: Koenıc Ve Technostar. Media Markt'ın kendi markası olan Koenic ve Technostar'ın çamaşır makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın ve erkek kişisel bakım ürünleri farklı model seçenekleri ve düşük fiyat avantajlarıyla mağazalarda yerini aldı.

Telefunken tv hangi markanın yan ürünü?

Grundig, Profilo'ya satıldı. Telefunken'i de Vestel adlı. Türk sanayiciler zaman içinde kendilerini çok geliştirdiler.

Mario marka kimin?

Super Mario Japon video oyun tasarımcısı Shigeru Miyamoto tarafından üretilen, İngilizce konuşabilen, dış görünüşüyle Meksikalı'ya benzeyen İtalyan tesisatçıdır.

Telenovela tv kim üretiyor?

Telenova, 2018 yılında kurulan Demart Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki televizyon markasıdır.

Koenic hangi ülke?

Koenic, 2007 yılında kurulan Imtron Gmbh bünyesindeki elektrikli aletler, elektrikli el aletleri, elektrikli mutfak aletleri, ölçüm cihazları, ısıtma ve soğutma ürünleri ve pişirme aletleri markasıdır. Imtron Gmbh, Almanya merkezli Media Saturn Holding GmbH'ye aittir.

Koenıc kimin?

Media Markt'ın kendi markası olan Koenic ve Technostar'ın çamaşır makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın ve erkek kişisel bakım ürünleri farklı model seçenekleri ve düşük fiyat avantajlarıyla mağazalarda yerini aldı.

Telefunken hangi firmaya ait?

Telefunken, Alman TV markası, marka sahibinin lisansı ile üretilmektedir.

Telefunken televizyon hangi marka?

Telefunken, 1903 yılında AEG ve Siemens & Halske'nin iştiraki olarak kuruldu. 2006 yılında Telefunken markalı ürün üretimi sonlandırıldı. Telefunken Licences GmBH şirketi bünyesinde bulunan Telefunken markasının hakkını uzun yıllardır Vestel almış durumda.

TCL Tv'ler nerede üretiliyor?

TCL, Binh Duong, Vietnam'da yeni entegre üretim üssünün inşaatına başladı.

Mario badescu hangi ülkenin?

Temizleme losyonu, tonik, güneş koruyucu ürünler, göz kremi, nemlendirici, koruyucu krem, gece kremi, maske, vücut sabunu, losyonları, saç şampuanı, saç şekillendirici, erkekler için tıraş öncesi ve sonrası losyonlar ve tıraş kremleri ürünleri üretmektedir. Mario Badescu Skin Care, Inc. Amerika merkezlidir.

Telenova hangi markanın yan ürünü?

Telenova, 2018 yılında kurulan Demart Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki televizyon markasıdır. Firma elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticaretini yapmaktadır.

Redline hangi markanın yan ürünü?

Redline, 2002 yılında kurulan DTS Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki HD Uydu Alıcıları, Mini HD Uydu Alıcıları, Güvenlik Sistemleri ve Speaker Ses Sistemleri markasıdır. Redline, Türkiye ve Çin'de Ar-Ge ofislerine sahiptir.