Ininal kart fiyati ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ininal kart fiyati ne kadar?
  2. Ininal kart nedir nereden alınır?
  3. Online ininal kart nasıl alınır?
  4. Ininal çipli kart nerede satılır?
  5. Ininal kime ait?
  6. Ininal karta havale oluyor mu?
  7. Ininal temassız ödeme var mı?
  8. Ininal kart internetten alınır mı?
  9. Ininal temassız nerede satılır?
  10. Ininal Kart kime bağlı?
  11. Paparadan Ininala para atılır mı?

Ininal kart fiyati ne kadar?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

Ininal kart nedir nereden alınır?

İninal kart başta D&R ve Migros olmak üzere çeşitli market zincirlerinden ve partner teknoloji mağazalarından satın alınabiliyor. Kartı market zincirinden ilk satın aldığınızda 30 TL ödüyorsunuz ve 25 TL'si kart içine yükleniyor, 5 TL de kart ücreti ödüyorsunuz.

Online ininal kart nasıl alınır?

Eğer hesabınızı ininal.com'da açıyorsanız; kayıt sırasında son aşamada “Kart Kişiselleştirmeden Devam Et” butonuna tıklayınız. Sol menüden ininal KART TALEP ET i tıklayarak hemen kart siparişinizi oluşturabilirsiniz. Formu doldururken il, ilçe bilgilerinizi ve açık adresinizi lütfen en doğru şekilde giriniz.

Ininal çipli kart nerede satılır?

Türkiye'nin güvenli alışveriş kartı ininal'ı; D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsin.

Ininal kime ait?

2012 senesinde Bülent Tekmen ve Çelik Ören tarafından kurulan İninal, Türkiye'nin ilk ve tek yeni nesil ön ödemeli alışveriş kart markasıdır.

Ininal karta havale oluyor mu?

En güzeli de göndericinin veya alıcının farklı bankalardan birbirine para transferi yapabilmesi. ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin.

Ininal temassız ödeme var mı?

ininal Kart'a sahip olabilmek için herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymaz, başvuru süreciyle uğraşmazsın. ... Her yerde geçerli, içine yüklediğin kadar harcadığın, seni borçlandırmayan ininal Kart şimdi çipli ve temassız özellikli!

Ininal kart internetten alınır mı?

ininal Kart'ı 20 binden fazla anlaşmalı satış noktasından satın alabilirsin. İnternetten anında satın alabilirsin.

Ininal temassız nerede satılır?

ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

Ininal Kart kime bağlı?

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Paparadan Ininala para atılır mı?

#Papara hesabından Ininal kartına para aktaramazsın.