Black Friday indirimleri 2020 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Black Friday indirimleri 2020 ne zaman?
  2. Watsons indirim günleri kaç gün?
  3. Beymen Black Friday ne zaman?
  4. Black Friday yüzde kaç indirim?
  5. Boyner kupon kodu nedir?
  6. Kelebek indirimi ne zaman 2021?

Black Friday indirimleri 2020 ne zaman?

Black Friday 2020 İndirimleri Ne Zaman? Black Friday indirimleri dünyada her yıl Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününde kutlanıyor. Özellikle Amerika, Kanada gibi ülkelerde popüler olan ve son yıllarda tüm dünya tarafından kutlanan Black Friday Türkiye'de Şahane Cuma ismiyle bu yıl 27 Kasım 2020 gününe denk geliyor.

Watsons indirim günleri kaç gün?

Tam 6 gün sürecek olan efsanevi kampanyalar Watsons'ta sizleri bekliyor. Tüm yılın en avantajlı indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız, alışveriş tutkunlarının Efsane Cuma indirimleri için gün saydığını ve stokların kısa sürede tükenebileceğini unutmayın!

Beymen Black Friday ne zaman?

Bu sene Black Friday 2020, 27 Kasım Cuma gününde kutlanacak. Beymen mağazası da bu dönemde müşterilerine azımsanmayacak indirimler sunan mağazalar arasında.

Black Friday yüzde kaç indirim?

Tüm yıl devam eden indirimlere ek, inanılmaz fırsatlar Black Friday'de karşınızda! Üstelik bu indirimler sadece 1 gün değil, 1 haftayı kapsayacak şekilde Black Sale Haftası adı altında toplanacak kampanyalarda geçerli olacak. %50'den başlayan %90'a varan, hatta belki bu indirimlere ek sürprizler sizi bekliyor.

Boyner kupon kodu nedir?

Boyner'den yapacağınız 300 ₺ ve üzeri alışverişlere özel sepette %25 indirim kazanabilirsiniz. Kampanya seçili ürünlerde geçerli olup Boyner indirim kodu ise “EYLL25” şeklinde belirtilmiştir.

Kelebek indirimi ne zaman 2021?

Kampanya 31 Aralık 2021 23:59 tarihine kadar geçerlidir.