Malatyada deprem oldu mu?

İçindekiler:

  1. Malatyada deprem oldu mu?
  2. Malatya'da olan deprem kaç büyüklüğünde?
  3. Malatyada deprem ne zaman?
  4. Malatya deprem konutları ne zaman teslim edilecek?
  5. Bugün saat kaçta Malatya'da deprem oldu?
  6. Bingöl depremi saat kaçta oldu?
  7. Elazığ'da deprem konutları ne zaman teslim edilecek?
  8. Malatya Orduzu Gelincik Tepesi Nerede?
  9. Malatya Pütürge de ne zaman deprem oldu?
  10. Elazığ Malatya depremi kaç saniye sürdü?
  11. Bingöl deprem kaç saniye sürdü?
  12. deprem oldu mu?

Malatyada deprem oldu mu?

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ... Depremin 6,97 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Malatya Valisi Aydın Baruş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, depremde herhangi bir olumsuz durumun bildirilmediğini söyledi, "Geçmiş olsun Malatya." dedi.

Malatya'da olan deprem kaç büyüklüğünde?

Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, saat 10.31'de Yeşilyurt ilçe merkezli 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılmaya devam ediyor.

Malatyada deprem ne zaman?

2020 Elâzığ depremi, tarihinde yerel saatle 20.55'te Türkiye'nin Elâzığ ilinde meydana gelen ve başta Elâzığ ve Malatya olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesini etkisi altına alan merkez üssü Elâzığ'nın Sivrice ilçesine bağlı Çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren deprem.

Malatya deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Gökçe Mahallesi'nde ilçe merkezindeki kentsel dönüşümle birlikte yapılan124 afet konutlarımız İnşallah 2021 Eylül ayında teslim edilecek.

Bugün saat kaçta Malatya'da deprem oldu?

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 23:18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde deprem oldu.

Bingöl depremi saat kaçta oldu?

AFAD verilerine göre, Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21:28'de büyük bir deprem meydana geldi. 5.2 büyüklüğündeki deprem, yerin 15.51 kilometre derinliğinde oldu.

Elazığ'da deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

24.01.2020 tarihlerinde meydana gelen deprem afeti nedeniyle Elâzığ Merkez Mahallelerindeki ağır hasarlı konutlarından hak sahibi olan ailelerden 05.03.2021 tarihinde çekilen kura sonucu adına Zafran Mahallesinde konut çıkan hak sahibi ailelerin konutlarının teslimleri 20.09.2021– 04.11.2021 tarihleri arasında Zafran ...

Malatya Orduzu Gelincik Tepesi Nerede?

Orduzu'nun Bahçebaşı Mahallesi'ndeki Arslantepe Höyüğü'nün arkasında bulunan Gelincik Tepesi...

Malatya Pütürge de ne zaman deprem oldu?

4 ARALIK 1905 PÜTÜRGE MALATYA DEPREMİ Malatya'nın Güneydoğu'sunda Şiro çayı civarında, Ms=6.8 büyüklüğünde yıkıcı bir deprem olmuştur. Deprem, Pütürge ile Çelikhan arasında yer alan birçok köyde ağır hasar yapmış ve çok sayıda insanın ölmesine neden olmuştur. Hasar, GB'da Rumkale ve Malatya düzlüğüne kadar uzanmıştır.

Elazığ Malatya depremi kaç saniye sürdü?

tarihinde saat 20:55'te Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde Mw 6.8 büyüklüğünde 8.06 km derinliğinde meydana gelen deprem 20.4 saniye sürdü.

Bingöl deprem kaç saniye sürdü?

Depremin belirgin süresi ise 7.38 sn olarak hesaplanmıştır” denildi. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü Çataklı, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bingöl - Kiğı'da saat 21.28'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

deprem oldu mu?

AFAD verilerine göre saat 11:20'de ise bu kez Bingöl Merkez'de bir deprem yaşandı. 4.0 büyüklüğündeki bu deprem ise yerin 7.30 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Salı günü paylaştığı son dakika depremler listesi şu şekilde…