Açıköğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. Açıköğretim öğrenci girişi nasıl yapılır?
  3. AÖF sınavlarına e devlet şifresi ile girilir mi?
  4. Aof final sınavı ne zaman yapılacak?
  5. AÖL 3 dönem sınav sonuçlarına nasıl bakılır?
  6. AÖL ek sınav olacak mi?

Açıköğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sonuçlar ne zaman açıklanır? Sınava dair sonuçlar için bakanlıktan resmi bir açıklama gelmezken, bir önceki online sınavı 9 gün sonra açıklandı. Sınav sonucunun 16 Temmuz 2021 tarihinde açıklanması bekleniliyor.

Açıköğretim öğrenci girişi nasıl yapılır?

AÖF öğrencileri aof.anadolu.edu.tr adresinden E-posta veya T.C kimlik no ve şifreleri ile profillerine giriş yapabilirler. AÖF şifrelerini unutanlar kayıtlı oldukları bürolardan yeni şifre alabilirler.

AÖF sınavlarına e devlet şifresi ile girilir mi?

Sisteme e-devlet şifreniz ile giriş yapmayınız.

Aof final sınavı ne zaman yapılacak?

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN? Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

AÖL 3 dönem sınav sonuçlarına nasıl bakılır?

Açık Öğretim Okulları'nda okuyan öğrenciler, sınav sonuçlarına Açıköğretim Okulları Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden ulaşabilecek. AÖL üçüncü dönem sınav sonuçları için tıklayınız. Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemine giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

AÖL ek sınav olacak mi?

Açık öğretim lisesi 20 eğitim öğretim yılı ek sınavına ait kayıt yenileme işlemleri 9-13 ağustos 2021 tarihleri arasında yapılmıştı. ... Bu çerçevede, ülke genelinde 23-24 Ağustos'ta ek sınav için kayıtlar yeniden açılacak ve çevrim içi ek sınav 27 Ağustos saat 09.30'dan 29 Ağustos saat 23.59'a kadar yapılacak.