Faturalarda güncel tutar ne demek?

İçindekiler:

  1. Faturalarda güncel tutar ne demek?
  2. Türk Telekom fatura detayı nasıl öğrenilir?
  3. Ne kadar internetim kaldı?
  4. Fatura detayında gelen aramalar gözükür mü?
  5. Fatura nasıl iptal edilir?
  6. Turkcell internet sorgulama nasıl yapılır?
  7. Eski arama kayıtları nasıl bulunur?
  8. Vodafone Fatura nasıl iptal edilir?
  9. Fatura iptal süresi kaç gündür?

Faturalarda güncel tutar ne demek?

Güncel fatura bilgisi, fatura dönemlerinizin başlangıç tarihinden sonraki yaklaşık harcama tutarlarınızı içermektedir. Bu tutara sesli arama, SMS, data, roaming harcama tutarları dahildir.

Türk Telekom fatura detayı nasıl öğrenilir?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Ne kadar internetim kaldı?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Fatura detayında gelen aramalar gözükür mü?

Söz konusu fatura detayında sadece arama yapılan numaralar yer almaz. Mesaj gönderilen numaraların bilgisi de bulunur. ... Ayrıntılı fatura dökümü sadece arama yapılan numaraları, hangi numarayla hangi tarihte kaç dakika görüşüldüğünü ve hangi numaraya, ne zaman kısa mesaj gönderildiğini gösterir.

Fatura nasıl iptal edilir?

Faturayı gönderen taraf, fatura numarasını ve faturanın toplam tutarını belgeler ve bu belgeyi imzalar. Gönderici tarafından oluşturulan bu belge, alıcı tarafa iptal talebi olarak gönderilir. Sonrasında alıcının iptal talebini onaylanması beklenir.

Turkcell internet sorgulama nasıl yapılır?

İnternet paketimde kalan kullanımımı nasıl öğrenebilirim? İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Eski arama kayıtları nasıl bulunur?

Çağrı geçmişini görüntüleme ve silme
  1. Telefon uygulamasını açın.
  2. Son Kişiler'e. dokunun.
  3. Listenizdeki her çağrının yanında, aşağıdaki simgelerden birini veya birkaçını görürsünüz: Cevapsız çağrılar (kırmızı) Cevapladığınız çağrılar (mavi) Giden çağrılar (yeşil)

Vodafone Fatura nasıl iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Fatura iptal süresi kaç gündür?

e-Arşiv Fatura iptali işlemi 7 gün içerisinde gerçekleştirilmelidir. Alıcı ve satıcı taraf, 7 gün içerisinde e-Arşiv faturayı iptal edebilir. Eğer bu süre aşılırsa ve fatura iptal edilmezse yeni bir fatura oluşturulabilir ve müşteriye gönderilebilir.