1 tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması kaç kalori?

İçindekiler:

  1. 1 tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması kaç kalori?
  2. Fındık kremalı çikolata kaç kalori?
  3. Fındık kreması sağlıklı mı?
  4. Kakaolu fındık kreması nedir?

1 tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması kaç kalori?

gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Yemek Kaşığı Sürülebilir Çikolatalı Fındık Kreması 81,60 kaloridir. Sürülebilir Çikolatalı Fındık Kreması içeriğinde 8,60 Karbonhidrat(g), 0,90 Protein(g), 4,74 yağ(g), 0,51 lif(g), 0,01 Sodyum(mg), barındırır.

Fındık kremalı çikolata kaç kalori?

1 yemek kaşığı peripella kakaolu fındık kreması içeriğinde 3.90 gr yağ, 0.8 gr protein ve 7 gr karbonhidrat bulunur. Kakaolu Fındık Kreması Kaç Kalori? Markalara göre sürülebilir çikolata kalori değerleri şu şekildedir; Karmen marka 100 gr kakaolu fındık kreması 545 kalori (kcal) değerindedir.

Fındık kreması sağlıklı mı?

- Fındık ezmesi içerisinde yüksek miktarda potasyum, kalsiyum ve manganez gibi mineraller içermektedir. Bu nedenle bağışıklık sistemini güçlendiren fındık ezmesi hastalıklara karşı direnç sağlar. - Kemikleri güçlendirerek, yaşlı ve çocuklarda kemik kırılmalarının önüne geçer.

Kakaolu fındık kreması nedir?

Kakaolu fındık kreması; içeriği bakımından zengin ve besleyici bir üründür. Fındığın kakao ile bir araya gelmesi ile beraber oluşmuş olan bir besindir. Özellikle gelişim çağındaki çocuklar için tercih edilebilecek olan bu ürün; genellikle kahvaltıların vazgeçilmezi olarak görülmektedir.