Züber Bar kaç kalori?

İçindekiler:

  1. Züber Bar kaç kalori?
  2. Züber bar ne?
  3. Züber bar hangi firmanın?
  4. Züber firması kimin?
  5. Züber meyve bar kaç kalori?
  6. Züber içinde ne var?
  7. Züber ürünleri helal mi?
  8. Züber lokma nerede üretiliyor?
  9. Züber hangi marketlerde bulunur?
  10. 40 gr Züber kaç kalori?
  11. Eti yulaflı bar kaç kalori?
  12. Lifalif Kuruyemişli yulaf bar kac kalori?
  13. Züber katkısız mı?
  14. Züber bar helal mi?
  15. Züber lokma hangi firmanın?
  16. Züber lokma kime ait?
  17. Züber lokma pakette kaç tane var?
  18. Züber içinde kaç tane var?
  19. A101 de Züber var mı?

Züber Bar kaç kalori?

Lezzetinin yanı sıra yüksek protein içeriği, glutensiz oluşu, trans yağ ve ilave şeker içermemesiyle dikkat çekmektedir. Ürünün 1 porsiyonu 119kcal'dir ve 1 porsiyonda(35 g) 2.1 g yağ, 14.8 g CHO,3.5 g lif ve hurmadan gelen 11.3 g doğal şeker içermektedir.

Züber bar ne?

Züber Antep Fıstıklı Çikolatalı Meyve Bar, ara öğün için lezzetli ve doğal bir atıştırmalık arayanların seçimidir. İçerisinde hurma, Antep fıstığı, kakao, yulaf kepeği, hindiba kökü lifi bulundurur. İlave şeker, tatlandırıcı, laktoz, soya, katkı koruyucu ve trans yağ bulundurmaması ile tercih edilir.

Züber bar hangi firmanın?

Türkiye'nin lider sağlıklı atıştırmalık üreticisi olan “Alterna Gıda”, 2017 yılında İstanbul'da kuruldu. Yüksek kalite ve üstün hizmet anlayışıyla ve “daha iyi gıda, daha mutlu yarınlar” misyonuyla çıktığı yolculukta, Züber markasını tüketicileriyle buluşturdu.

Züber firması kimin?

Züber 2016 yılında kurulan Alterna Gıda Sanayi Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde bulunan Doğal Meyve Tatlısıdır ve Türkiye'nin ilk yüzde 100 doğal meyve ve kuruyemiş barıdır. Ürünleri Katkısız ve Koruyucusuz, İlave Şekersiz, Glutensiz ve Laktozsuz'dur.

Züber meyve bar kaç kalori?

Züber Antep Fıstıklı & Çikolatalı Meyve Ve Kuruyemiş Barı, hurma, antep fıstığı, nohut unu, kakao kitlesi, hindiba kökü lifi ve fındıktan oluşmaktadır. Ürün gluten, ilave şeker, trans yağ ve koruyucu madde içermemektedir. Ürünün 1 porsiyonu ( kcal'dir ve 18.5 g CHO, 3.3 g protein, 7.6 g yağ içermektedir.

Züber içinde ne var?

İçindekiler: Hurma, elma, tarçın, badem, yulaf kepeği, bal, elma konsantresi, inulin (hindiba kökü lifi). Züber'ler yüksek lif yapısı ile sindirimi kolaylaştır. Uzun sureli tokluk hissi yaratır.

Züber ürünleri helal mi?

Atiye Laçin ve Züber lokma gibi ürünler başta olmak üzere güvenilir helal sertifikalı ürünler de piyasaya çıkmaktalar.

Züber lokma nerede üretiliyor?

Tabi Kakaolu Fındık Kreması deyince aklınıza hemen bazı ürünler geliyor, birazdan bu ürünün içeriğinde ne ilave şeker, ne ilave bitkisel yağ ne de katkı maddesi bulunuyor. Ürün 96 gr.'lık paketlerde satılıyor Alterna Gıda tarafından İstanbul'da üretiliyor.

Züber hangi marketlerde bulunur?

Züber Bar Kakaolu Yulaflı 28 G - A101.

40 gr Züber kaç kalori?

Züber Antep Fıstıklı & Çikolatalı Meyve Ve Kuruyemiş Barı, hurma, antep fıstığı, nohut unu, kakao kitlesi, hindiba kökü lifi ve fındıktan oluşmaktadır. Ürün gluten, ilave şeker, trans yağ ve koruyucu madde içermemektedir. Ürünün 1 porsiyonu (40 g) 133 kcal'dir ve 18.5 g CHO, 3.3 g protein, 7.6 g yağ içermektedir.

Eti yulaflı bar kaç kalori?

Yulaf düzenli tüketilmesi durumunda günlük vitamin, mineral ve protein ihtiyacını karşılayan özel bir besindir. Protein oranı yüksektir, yağ ve şeker oranı oldukça düşüktür....Lifalif Kuru Meyveli Müsli Bar Kaç Kalori, Besin Değerleri.
Besin Değeri100 Gramında% Günlük Değer *
Kalori479 kcal% 23.1
Karbonhidrat45 g% 14.6
Lif11 g% 46.7
Protein11 g% 21.2
8 satır daha

Lifalif Kuruyemişli yulaf bar kac kalori?

Lifalif Kuru Yemişli Müsli Barın 100 gramında 521 kcal kalori, ayrıca 1 Adet yani 35 gram Lifalif Kuru Yemişli Müsli Barda 182 kalori bulunmaktadır.

Züber katkısız mı?

Katkısız ve ilave şekersiz meyve ve kuruyemiş barı olarak satılan Züber markalı ürünleri inceleyeceğiz. İlk olarak; Kakao ve Fındıklı çeşidi inceliyoruz. ... Hurma oranı yazmamakla birlikte ürün; %28 oranında Fındık ve %8 oranında da Kakao Kitlesi içeriyor.

Züber bar helal mi?

Yumurta beyazı içeren protein barlar hariç ürünlerin hepsi #vejetaryen ve veganlar icin tüketilmesi uygundur. ...

Züber lokma hangi firmanın?

2017'de üretime başlayan Alterna Gıda'nın 'Züber' markası ile ürettiği sağlıklı atıştırmalık kategorindeki barların şu anda Türkiye'nin dört bir tarafında yaklaşık 35 bin noktada satışa sunulduğunu ifade eden Alterna Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortak Nailcan Kurt, 2017'de 3 milyon adet 'Züber' barın satıldığını, ...

Züber lokma kime ait?

Ürün 96 gr.'lık paketlerde satılıyor Alterna Gıda tarafından İstanbul'da üretiliyor.

Züber lokma pakette kaç tane var?

Bir Züber Lokma içinde 9 tane lokma bulunuyor.

Züber içinde kaç tane var?

Züber Lokma İçinde Kaç Tane Var? Bir Züber Lokma içinde 9 tane lokma bulunuyor. Ürünler 96 gramlık kilitli ambalajlarda marketlerde satılıyor.

A101 de Züber var mı?

Züber Bar Kakaolu Yulaflı 28 G - A101.