AÖF Kayıt yenileme saat kacta baslıyor?

İçindekiler:

  1. AÖF Kayıt yenileme saat kacta baslıyor?
  2. AÖF öğrenci otomasyonuna nasıl girilir?
  3. AÖF öğrenci Otomasyonu Nedir?
  4. AÖF öğrenci durumu pasif nasıl aktifleştirilir?
  5. Aof muafiyet başvurusu ne zaman yapılır?
  6. AÖF akademik durumumu nasıl öğrenebilirim?
  7. AÖF Mezun ne zaman yazar?

AÖF Kayıt yenileme saat kacta baslıyor?

Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, Cuma günü saat 17:00'de sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

AÖF öğrenci otomasyonuna nasıl girilir?

AÖF öğrencileri aof.anadolu.edu.tr adresinden E-posta veya T.C kimlik no ve şifreleri ile profillerine giriş yapabilirler.

AÖF öğrenci Otomasyonu Nedir?

Anadolu Üniversitesi tarafından Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencilerine yönelik hazırlanan öğrenci otomasyon sayfası sayesinde öğrenciler sınav sonuçlarına ders notlarına ve merak ettikleri diğer tüm bilgilere tek sayfadan ulaşabiliyorlar.

AÖF öğrenci durumu pasif nasıl aktifleştirilir?

Pasif öğrenci yazan kişilerin kayıtlı oldukları üniversitenin akademik takvimine göre ders seçim işlemlerini yapmalarının ardından danışman onayı ile aktif öğrenci yapılması mümkündür. Ders kaydı yapılana kadar ''pasif öğrenci'' olarak sistemde gözükmesi mümkündür.

Aof muafiyet başvurusu ne zaman yapılır?

2020-2021 öğretim yılı öncesinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İkinci Üniversite başvurusu yapan öğrencilerin beklediği AÖF muafiyet başvuru tarihleri belli oldu. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, AÖF muafiyet başvuruları 2-8 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılabilecek.

AÖF akademik durumumu nasıl öğrenebilirim?

AÖF diploma sorgulama 2020 işlemleri direkt olarak AÖF'ün resmi internet adresinden gerçekleştiriliyor. Mezuniyeti hakkında detaylı bilgi almak isteyen AÖF öğrencileri, Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra durumlarını öğrenebiliyor.

AÖF Mezun ne zaman yazar?

Mezun oldum, diplomamı ne zaman alabilirim? Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.